Yarı finale Osmaneli ev sahipliği yapacak

Yarı finale Osmaneli ev sahipliği yapacak

TFF U-15 Elit Ligi Türkiye Yarı Final müsabakası Osmaneli'nde oynanacak.

TFF U-15 Elit Ligi Türkiye Yarı Final müsabakası Osmaneli'nde oynanacak. 3 Haziran'da Sakaryaspor ile İnegölspor'un karşı karşıya geleceği yarı final müsabakasına Osmaneli ev sahipliği yapacak. 

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, konuya ilişkin açıklamasında, tesisleşmeye verdikleri önemin meyvelerini topladıklarını belirterek, "Osmaneli Belediyesi olarak Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri ve belediyemizin olanakları ile ilçemizde tesisleşmeye büyük önem verdik. Günlük başarılar yerine geleceğe yatırım yapıyoruz. Bir taraftan tesisleşmeyi arttırırken diğer taraftan örnek altyapımızla örnek bir kulüp olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

TFF Federasyonunun ilçemizde yaptığı incelemeler sonrası Osmaneli bir çok turnuvaya ev sahipliği yapacak kapasitede görüldü. Konaklama, yemek, sosyal olanaklar ve spor tesislerimizle Osmaneli bölgemizde sporun merkezi konumuna geldi.

Bilecik ASFK ve İl-İlçe Gençlik Spor Müdürlüğümüzünde verdiği desteklerle TFF'nin ilçemize verdiği değerin sonucu olarak geldiğimiz noktayı önemsiyoruz. Gelen takımlarımızın ilçemizden memnun ayrılmaları için Osmaneli Belediyesi olarak her kolaylığı göstereceğiz." dedi. 

Bu haber toplam 1137 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.