YIKIM SONA ERDİ

YIKIM SONA ERDİ

Bilecik Belediyesi tarafından yıkımına karar verilen çarşı merkezindeki dükkanlar yıkıldı. Cumartesi günü başlanan yıkım Pazartesi günü sona erdi. 

Yıkım çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay gazetemize konu hakkında bilgi verdi. Başkan Yardımcısı Ay şöyle konuştu: 'Mülkiyeti belediyemize ait dükkanlarla ilgili yıkım kararı alındı. Tahliye ile ilgili Ocak ayından itibaren tebligatlar yapıldı. Ocak ayından sonra tahliye için süre verildi. Vatandaşlarımız ve esnafımız mağdur edilmeden bu süre içerisinde kendilerinden yeni yer bulmaları istenildi. Kendileriyle ilgili de bir sıkıntı yaşanmadan yerlerini buldular, çıkışlarını yaptılar. Yıkıma Cumartesi başladık. Şuan da enkaz kaldırma çalışmaları yapılacak." dedi. 

Yıkımı yapılan alana yapılması düşünülen projeyle ilgili bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Ay: "Yeni bir ticari alan yapmayı planlıyoruz. Aynı ölçekte içerisinde insanların oturacağı, yeme içme alanları ağırlıklı olarak bunu değerlendireceğiz. Şuan ki projemiz toplam 4 kat olacak. Bu şekilde düşünüyoruz" dedi.

yikim-sona-erdi2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2299 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum