Yönetim Kurulu üyeleri Osman Yılmaz ve Şükrü Keskin'den  BEBKA'ya destek!

Yönetim Kurulu üyeleri Osman Yılmaz ve Şükrü Keskin'den BEBKA'ya destek!

BEBKA Yönetim Kurulu'nda ilimizi temsil eden İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve TSO Başkanı Şükrü Keskin, Belediye Başkanı Semih Şahin’in "BEBKA’dan destek alamıyoruz" şeklindeki açıklamalarını değerlendirdiler.

BEBKA Yönetim Kurulu'nda ilimizi temsil eden İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz ve TSO Başkanı Şükrü Keskin, Belediye Başkanı Semih Şahin’in "BEBKA’dan destek alamıyoruz" şeklindeki açıklamalarını değerlendirdiler. BEBKA’ya destek mesajları veren Osman Yılmaz ve Şükrü Keskin, proje üretilmesi halinde BEBKA’dan gerekli desteklerin verildiğini belirttiler.

İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, Başkan Şahin’in sadece iki kez toplantılara katıldığını anımsatarak, “Başkanımız bir proje gönderdi elemeden geçmedi ise bilemiyorum. Baktığımızda Bilecik belediyesinin bekleyen projesi gözükmüyor” dedi. Ayrıca, BEBKA Yönetim Kurulu’nda en çok oya sahip olan ilin Bilecik olduğuna dikkat çeken Osman Yılmaz, şöyle devam etti:

“Başkan teknik destek ekibi kuracak, bol bol proje yapacak, destek de alacak. Bizler de Bilecik ilimize olması için gayretlerimizi göstereceğiz. Bizim dönemimizde Bilecik Belediyemizle ilgili bir projemiz daha önceki dönemde onaylanmış, bazı eksikliklerin tamamlanması için süre verilmesine rağmen eksiklikler yapılmayınca proje iptal oldu. Bundan sonra bizim önümüze Bilecik Belediyesi ile ilgili bir proje önümüze gelmedi. Gelirse de en güzel şekilde değerlendirmeye alırız. Başkanım inşallah çok proje üreterek buraya getirir, Biz Bilecikliyiz“ ifadelerini kullandı.

TSO Başkanı Şükrü Keskin ise eksiksiz hazırlanan projelere gereken desteklerin sağlandığını ifade ederek, “Bilecik ve ilçelerimiz adına yapılan ne kadar proje varsa biz bunun arkasındayız” diye konuştu.

BEBKA’dan Bilecik adına en büyük payı almak için çalışmalarına devam ettiklerini bildiren Şükrü Keskin, şöyle devam etti:

“Bugüne kadar eksiği olmayan hiçbir projenin yönetim kurulu tarafından onay almadığı görülmedi. Düzgün proje üretildiğinde, Yönetim Kurulundaki hiçbir üye arkadaşımızın 'Bu bize uygun değil, biz bunu geçirmiyoruz' deme lüksü yok. Önemli olan burada proje verilmesidir. Bugüne kadar Bilecik ve ilçelerimiz adına yapılan ne kadar proje varsa biz bunun arkasındayız. Düzgün projeler üreterek mali destek kapsamında Bilecik’imiz için ciddi pay almaya devam etmeyi planlıyoruz. Buradan bütün BEBKA yönetim kuruluna ve devletimize teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3980 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum