ZAFER PAŞA FAHRİ HEMŞEHRİMİZ OLDU

ZAFER PAŞA FAHRİ HEMŞEHRİMİZ OLDU

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizde başarılı çalışmalara imza atan Bilecik 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tümgeneral Halis Zafer Koç'a, Fahri Hemşehrilik Beratı taktim etti.
Vali Tahir Büyükakın ve il protokolünün katıldığı veda yemeğinde gerçekleştirilen programda, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Tümgeneral Halis Zafer Koç'a, Fahri Hemşehrilik Beratı yanı sıra çeşitli hediyeler taktim etti.
Tümgeneral Halis Zafer Koç'un ilimizde başarılara çalışmalara imza attığını belirterek, şunları kaydetti:
15 Temmuz hain darbe girişiminde dimdik duruşuyla kahraman askerimizin başında olan Tümgeneral Sayın Halis Zafer Koç, ilimizdeki önemli çalışmaları ardından Cumhurbaşkanımızın onayı ile Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atandı. Paşamız Halis Zafer Koç'a Bilecik'te görev süresince yetiştirdiği parlayan ay yıldız neferler ve bu cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğü için gösterdiği gayret ve özveriden dolayı Bilecikli Hemşehrilerimiz adına kendilerini Bilecikli ilan ederek, Fahri Hemşehrilik Payesi ve Beratı takdim etmekten büyük mutluluk duyduk. Kendilerine yeni görevinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum'' ifadelerini kullandı. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1904 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.