1 Kasım'dan itibaren ücretli oldu

1 Kasım'dan itibaren ücretli oldu

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde test sürüşleri tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılan Boztram, 1 Kasım’dan itibaren ücretli tarifeye geçti.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde test sürüşleri tamamlanarak vatandaşların kullanımına açılan Boztram, 1 Kasım’dan itibaren ücretli tarifeye geçti. Boztram ile ulaşım abonman kartı ve tek kullanımlık kartlar ile gerçekleştirilmeye başladı.

1-kasimdan-itibaren-ucreti-oldu1.jpg

Vatandaşlar Bozüyük Belediyesi Tahsilat Servisi’ne başvurarak ilk seferde ödeyecekleri 5 TL ile Boztram Kart’a sahip olabilecekler. Öte yandan abonman Boztram Kartları; Tam Kart, Öğrenci Kartı, Serbest Kart (Engelli, Şehit yakını, Gazi ve 65 yaş üstü vatandaşlar için) ve Tek Kullanımlık Kart olmak üzere 4 kategoride düzenlendi.

1-kasimdan-itibaren-ucreti-oldu2.jpg

Tam kart sahipleri Boztram’dan 2,5 TL’ye, öğrenci kart sahipleri 1 TL’ye, serbest kart sahipleri ise ücretsiz olarak faydalanıyor. Tek Kullanımlık yolcu kartını kullanmak isteyen vatandaşlar ise Boztram’dan 4 TL’ye faydalanabilecekler.

Boztram Kart sahipleri abonmanlık kartlarının dolumunu Belediye Tahsilat Servisi, Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi (4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi) ve 100. Yıl Bozüyük Çarşı Meydanı Zabıta Müdürlüğü 2 Katlı Yeraltı Otopark çıkışında gerçekleştirebilecekler.

1-kasimdan-itibaren-ucreti-oldu3.jpg

Ayrıca bütün tahsilatlar Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi (4 Eylül Sosyal ve Kültürel Tesisi) ile 100. Yıl Bozüyük Çarşı Meydanı Zabıta Müdürlüğü 2 Katlı Yeraltı Otopark çıkışında yapılabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 5899 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.