“14 Mayıs iktidarın ilk adımı olacak”

“14 Mayıs iktidarın ilk adımı olacak”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e geldi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Bilecik’e geldi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda partililer ile buluşan Dr. Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinin Yeniden Refah iktidarının ilk adımı olacağını söyledi. 14 Mayıs’ta meclise 2028 seçimlerinde ise iktidara gelmek istediklerini ifade eden Erbakan, “Milletimiz ferasetiyle gereğini yapacaktır.” dedi.

foto-galeri.jpg

“14 MAYIS’TAN SONRA TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Dr. Fatih Erbakan, Cumhur İttifakı’nda neden yer aldıklarına dair açıklamalarda bulunduğu konuşmasında dikkat çeken sözler sarfetti. Cumhur İttifakı’na dahil olma sürecinde AK Parti ile imzalanan 30 maddelik mutabakat metninin milletin hayrına olduğunu dile getiren Erbakan, “14 Mayıs’tan sonrada bu adımların takipçisi olacağız.” ifadesini kullandı.

“CHP’NİN DÖKTÜĞÜ SU İLE ABDEST DAHİ OLMAZ”

Millet İttifakı’na ve Millet İttifakı’nı oluşturan siyasi partilere tek tek eleştirilerde bulunan Fatih Erbakan, 28 Şubat zihniyetinin halen yok olmadığını dile getirdi. ‘CHP’nin döktüğü su ile abdest dahi olmaz’ diyen Erbakan, “70 senedir bu genetik yapının değişmediğini görüyoruz.” şeklinde konuştu.

“MİLLİ GÖRÜŞ’ÜN MECLİSTE OLMASI BİR İHTİYAÇTIR”

28 Şubat sürecinde başörtüsünü özgürlük görmeyenlerin LGBT gibi sapkın davranışları özgürlük olarak nitelendirdiklerini anlatan Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde bu zihniyete geçit vermeyeceklerini söyledi. Millet İttifakı’nın hem milli hem de manevi değerlerimiz üzerinde hayata geçirmek istediklerine karşı durmak için Cumhur İttifakı’nda yer aldıklarını anımsatan Erbakan, “7’li masanın iktidar olmasına vesile olamayız. Milli Görüş’ün mecliste olması bir ihtiyaçtır.” diye konuştu.

Dr. Fatih Erbakan, 14 Mayıs seçimlerinde önce meclise gireceklerini ve 2028 seçimlerinde ise iktidar olmak istediklerini belirterek, şöyle devam etti:

“14 MAYIS İLK ADIM OLACAK”

“Milli Görüş’ün mecliste olması bir ihtiyaçtır. İnşallah milletimiz bu gerçeği görecek ve milletvekilliği seçimlerinde mührü Yeniden Refah’a basacak Allah'ın izniyle. Mecliste çok daha büyük hayırlara vesile olacağız. Milli Görüş’ün mecliste olması milletimizin hayrınadır. Milli Görüş önce millet anlayışıdır. Milletimiz ferasetiyle gereğini yapacaktır. 14 Mayıs seçimleri Milli Görüş iktidarının ilk adımı olacaktır.” dedi.

“BARAJ YOK, YENİDEN REFAH VAR”

Yeniden Refah Partisi’nin Cumhur İttifakı çatısı altında seçimlere girmesinden ötürü baraj sorunu olmadığını hatırlatan Erbakan, partililerden bu konuda çalışmalarını istedi. Erbakan, “Halkımızın bir kısmı halen baraj sorunumuz olduğunu düşünüyor. Bunun böyle olmadığını halkımıza anlatmamız lazım. Baraj sorunumuz yok dolayısıyla oylarınız boşa gitmeyecek. Baraj sorunu yok, Yeniden Refah var diyerek Milli Görüş’ü inşallah meclise taşıyacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın Bilecik programına Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerin il başkanları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

İlgili Haberler

Bu haber toplam 747 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.