19 Mayıs Kutlamaları Başladı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı, Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.
19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Bayramı, Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlanmaya başladı.
Bu kapsamda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile sporcu ve gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen törende Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Tören çelenk sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla son buldu.
Ayrıca Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan bilgilendirmede, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye'nin bütün illerinde organize edilen Gençlik Haftası kapsamında, 15-21 Mayıs tarihleri arasında Milli Mücadele'nin önemi ve ruhu çeşitli etkinliklerle yaşatılacağı bildirildi.
Bu haber toplam 13 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.