2000 KİŞİYE ÇORBA İKRAM EDİLDİ

2000 KİŞİYE ÇORBA İKRAM EDİLDİ

Bozüyük Kızılay'ın yeni yönetimi dur durak bilmeden vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.

Bozüyük Kızılay'ın yeni yönetimi dur durak bilmeden vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor.
Bozüyük Kızılay ekipleri hem yardıma muhtaç ailelerin yardımına koşuyor hemde Bozüyük'te aktif olarak bir çok vatandaşa ulaşmaya çalışıyor. Bu kez de Mevlid Kandili nedeniyle Bozüyük Kapalı Pazar alanında standını kurarak Bozüyüklü vatandaşlara çorba ikramında bulundu. Pazara gelen vatandaşların kandillerini kutlayarak çorba ikram edildi.

kizilay-corba-2.jpg
Mevlid Kandili nedeniyle açılan çorba standında, Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer Ölmez'in duası ile çorba ikramına başlandı. Burada ki programa Bozüyük protokolü de katılarak vatandaşların kandilleri kutlandı.

kizilay-corba-11.jpg
Yapılan çalışma hakkında açıklama yapan Bozüyük Türk Kızılay Şube Başkanı Ersin Çam; Mevlid Kandili Münasebetiyle İlçemiz Kapalı Pazarında Kıymetli Vatandaşlarımıza İki Bin Kişilik Çorba Ikraminda Bulunduk. İlçemiz Müftüsü Muammer Ölmez Hocamızın Duasıyla Saat 14:00'de başlayan, ikram Saat 18:00'e kadar devam etti.

kizilay-corba-7.jpg
Peygamber Efendimizin (SAV),Yeryüzünü Şereflendirişinin Yıl Dönümünde, Bozüyüklü vatandaşlarımızla bir araya gelme fırsatına ulaştık. Bu vesileyle kıymetli hemşerilerimizin kandilini kutlar, aileleriyle birlikte, sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür geçirmelerini dileriz" ifadelerini kullandı.

kizilay-corba-13.jpg
Bozüyük Kapalı Pazar'da gerçekleşen çorba ikramına, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya, Bozüyük Özel İdare Müdürü Nazmi Kuru, Bozüyük İlçe Tarım Müdürü İsmail Aksu, Bozüyük İlçe Müftüsü Muammer Ölmez, Eski Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Erdallar Basın Yayın Kuruluşu Sahibi Mücahid Erdal, Bozüyük Kızılay Yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

kizilay-corba-14.jpgkizilay-corba-5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2141 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.