"2024'te belediyeyi geri alacağız"

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, konuk olarak katıldığı Basın Masası’nda, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mücahid Erdal’ın hazırlayıp sunduğu programa; Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Meşe, Osmaneli Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem ve Yeni Bozüyük Gazetesi Sahibi Kadir Erdal soru ve yorumlarıyla katkıda bulundu. 

İl Başkanı Serkan Yıldırım, adaylık sürecinden 2023 hedeflerine dek birçok konuda açıklamalarda bulunurken, “2024’te belediyeyi geri alacağız’ çıkışıyla rakiplerine gözdağı verdi. 

CHP’nin pankart eleştirilere karşı bir kez daha rest çeken Serkan Yıldırım, “Bizim işimiz hizmet. Onlarda sosyal medyadaki paylaşımlarımızı takip edeceklerine memlekete nasıl hizmet ederiz diye düşünsünler. Kreşi vizyon proje sanıyorlar” ifadelerini kullandı.

Yıldırım, AK Parti iktidarlarının Türkiye’de birçok devrim gerçekleştirdiğini belirterek, “İHA, SİHA, yerli otomobili, Marmaray, hızlı tren ve daha niceleri hepsi birer devrim ama bunlar farkında değiller. Biz bu devrimleri yaparken Türkiye düşmanları deliriyor, Ermenistan’ı, Fransa’sı, HDP’si, PKK’sı kim varsa deliriyor, bizimkiler neden deliriyor?” diye konuştu. 

Yıldırım ayrıca, CHP’li Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı’nın belediye meclisi toplantısında yaptığı açıklamayı doğru bulmadığını ifade ederek, “Meclis siyaset yapma yeri değil. O açıklamayı yapacaksan git parti binasında yap” şeklinde konuştu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Bilecik temaslarının ayrıntılarına değinen Yıldırım, “Bilecik’in çehresi değişecek” dedi. 

2024 yerel seçimlerinde Bilecik Belediyesi’ni geri alacaklarını ve Bilecik’in tamamında AK Partili belediyelerin göreve geleceğini kaydeden Yıldırım, “2023 ve 2024 hedeflerimize doğru hep birlikte yürüyeceğiz. Tam kadro sahada olacağız ve birlik beraberlik içerisinde şehrimize hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yıldırım son olarak kurdukları yeni yönetimin Bilecik’e hayırlı olmasını dileyerek bütünleştirici bir yönetimle 2023 yolculuğuna başladıklarını dile getirdi.

İzlenme: 8944
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Benzer Videolar