29 Ekim’e plan yapanlar dikkat!

29 Ekim’e plan yapanlar dikkat!

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü dolayısıyla yurdun dört bir köşesinde coşkuyla kutlamalar gerçekleştiriliyor.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yıldönümü dolayısıyla yurdun dört bir köşesinde coşkuyla kutlamalar gerçekleştiriliyor. Coşkuyla devam eden kutlama etkinlikleri çerçevesinde yarın resmi törenler gerçekleştirilecek. Bilecik’te de resmi kutlama töreni yarın saat 11.00’de Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Stadyumu’nda yapılacak.

HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Ülke genelinde son günlerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıkları Ekim ayının son günlerinde adeta ilkbahardan kalma günler yaşatıyor. Bilecik’te hava sıcaklıkları 27-28 derecelere kadar yükseliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ise hava durumunun nasıl olacağı merak ediliyor.

Meteorolojiden gelen son bilgilere göre, Bilecik’te 29 Ekim Pazar günü havanın parçalı bulutlu olması beklenirken en yüksek sıcaklık 24 derece olarak tahmin ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının gerçekleşeceği saatlerde havanın parçalı bulutlu olması ancak sıcaklıkların 21-22 derece civarında olması bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2180 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.