“3 aydır bir tabelayı düzeltemediler”

“3 aydır bir tabelayı düzeltemediler”

Yaklaşık 3 ay önce, kapalı pazar yerinde bulunan bir tabelanın silinen yazılarını fotoğraflayarak gazetemiz ihbar hattına gönderen vatandaş, “Bu tabelayı gören yok mu?” diye sormuştu.

Yaklaşık 3 ay önce, kapalı pazar yerinde bulunan bir tabelanın silinen yazılarını fotoğraflayarak gazetemiz ihbar hattına gönderen vatandaş, “Bu tabelayı gören yok mu?” diye sormuştu. Aradan geçen zaman zarfında tabelanın düzeltilmediğini belirten vatandaş bu kez, “3 aydır bir tabelayı düzeltemediler” eleştirisinde bulundu.

Kapalı pazar yerinde bulunan ve pazarcı esnafının araç park etmesinin yasak olduğunu bildiren tabelanın ‘Bilecik Belediyesi’ yazılı kısmında deformeler oluşmuştu. ‘Bilecik’ kelimesinin ‘Bile’ kısmı silinerek sadece ‘cik’ kalmıştı. Bunu gören vatandaş ise durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirerek fotoğrafı WhatsApp ihbar hattımıza gönderip, “Bu tabelayı gören yok mu?” diye sormuştu.

Gelinen süreçte, aradan geçen yaklaşık 3 aylık zaman zarfında tabelanın değiştirilmediğini gören vatandaş tabelayı bir kez daha fotoğraflayarak gazetemize ulaştırdı. Belediye yetkililerine sitem eden ve tabelasının değiştirilmeyişi eleştiren vatandaş, “3 aydır bir tabelayı düzeltemediler. Bu tabelayı görmek beni huzursuz ediyor. Bilecik bu şekilde mi tanıtılıyor? Bilecik’e verilen değer bu mu? Dışarıdan bir vatandaş pazara gelse ve bu tabelayı görse burası Bilecik mi diye soracak durumdayız. Zabıta her hafta pazarda dolaşıyor, belediye çalışanları buradan hiç mi pazar yapmıyor? Yetkililerden bir Allah’ın kulu da bu nedir demiyor mu? Ayıp yahu!” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Duhan ADANA

Bu haber toplam 1656 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum