"3 Yıldır bir şey görmedik"

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, katıldığı Basın Masası programında, CHP’li Bilecik Belediyesi’ni eleştirdi. Belediye Başkanı Semih Şahin yönetimindeki Bilecik Belediyesi’nin 3 yıldır dişe dokunur bir hizmet yapmadığını belirtti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, katıldığı Basın Masası programında, CHP’li Bilecik Belediyesi’ni eleştirdi. Belediye Başkanı Semih Şahin yönetimindeki Bilecik Belediyesi’nin 3 yıldır dişe dokunur bir hizmet yapmadığını belirterek, “Şu ana kadar olanı satma, borçlanma veya olanı değiştirerek açmak dışında 3 yıldır bir şey göremedik” dedi. 

Altyapı çalışmaları için İller Bankası’nca verilen 27 milyon TL’lik krediye verdikleri destekten bahseden Mv. Yağcı, Semih Şahin’in “İller Bankası vermeseydi başka yerden kullanırdım” sözlerine cevap verdi. Mv. Yağcı, Başkan Şahin’in kendilerine 3 kez geldiğini ifade ederek, “O kadar kolaysa gidip alsaydı” ifadesini kullandı. 

Yağcı, Bilecik için üzerlerine düşeni her zaman yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söylerken Semih Şahin’in tavrını ise doğru bulmadığını ifade etti. Altyapı için kullanılan kredi ve belediye çalışmaları hakkında konuşan Yağcı, şunları kaydetti:

“Ben 15 yıllık belediye başkanlığımda kendi iktidarımızda hiç 5-10 milyon kredi almadık. CHP’li belediyeye bizlerin ve Cumhurbaşkanımızın onayıyla 27 milyon kredi verdik. Bizim milletimize hizmet aşkımız olmasa ‘Vermeyin’ demek çok kolay. Kaybedilen zamanın telafisi yok. 

Sayın başkan o krediyi alırken 3 kere geldi. Kredi almak o kadar kolaysa gidip alsaydı. Brifing verdi, projeyi anlattı. Biz Bilecik için olsun diye Bakanımız geldiğinde anlattırdık. Yani o kadar eyvallahsız da niye bize geldi gidip alsaydı. 

Belediyeyi borçlandırdılar, kredi ile iş yapıyorlar. Belediyenin mülklerin satıyorlar. Artı bir değer kattıklarını 3 yıldır görmedik. Şu ana kadar olanı satma, borçlanma veya olanı değiştirerek genel başkanlarına açılış yaptırmak dışında bir şey yok. Hadi bize değil de genel başkanlarına saygısızlık. Kadın spor yaşam merkezini bozuyorsun kreş yapıyorsun bir de genel başkana açtırıyorsun. Biz koskoca kültür kongre merkezini, otogarı yaptık açılış yapmaya vaktimiz olmadı. Ben genel başkanımızı getirdiğim zaman onun şanına layık bir şeyler yaparım. Biz genel başkanımızı getirdiğimizde 111 açılış yaparız” diye konuştu.

İzlenme: 2898
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Benzer Videolar