30 Ağustos Bilecik Konser Etkinlikleri: Konserler Nerede Yapılacak? Hangi Sanatçılar Katılacak?

30 Ağustos Bilecik Konser Etkinlikleri: Konserler Nerede Yapılacak? Hangi Sanatçılar Katılacak?

30 Ağustos'ta Bilecik'te düzenlenecek konser etkinlikleri nelerdir? Bu yazıda 30 Ağustos Bilecik konserlerinin mekanlarını ve katılacak sanatçıları öğrenebilirsiniz.

Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi, Bilecik ilinde de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlanıyor. Bu özel günün bir parçası olarak düzenlenen konser etkinlikleri, halkın bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaşmasına olanak tanır. Bu yazımızda, 30 Ağustos'ta Bilecik'te düzenlenecek konser etkinliklerini ve konserlerin mekanlarını öğrenerek, hangi sanatçıların katılacağını inceleyeceğiz.

Katılacak Sanatçılar

30 Ağustos konser etkinlikleri için hangi sanatçıların katılacağı etkinlik programı açıklandığında belli olur. Belediyeler resmi sosyal medya hesaplarından katılacak olan sanatçıları ne zaman ve nerede konser vereceklerini açıkladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Konserleri:

Bilecik Merkez'de gerçeklecek olan konserde Ece Seçkin sahne alacak. Ece Seçkin'in sahne alacağı konser 30 Ağustos Çarşamba günü saat 21:00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

ece-seckin.jpeg

Bilecik Bozüyük'te gerçekleştirilecek olan konserde Funda Arar sahne alacak. Funda Arar'ın sahne alacağı konser 30 Ağustos Çarşamba günü saat 20:30'da Kapalı Pazar Otoparkı'nda gerçekleştirilecek.

funda-arar.jpeg

Bilecik Vezirhan'da gerçekleştirilecek olan konserde Cengiz Kurtuoğlu ve Bilge Nihan sahne alacak. Cengiz Kurtoğlu ve Bilge Nihan konseri 30 Ağustos Çarşamba günü saat 20:00'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilecek.

cengiz-kurtoglu.jpeg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.