305 umreci dualarla uğurlandı
Bilecik İl Müftülüğü tarafından mübarek topraklara gidecek olan 305 umreci için Cumhuriyet Meydanı’nda uğurlama programı düzenlendi.
Bilecik İl Müftülüğü tarafından mübarek topraklara gidecek olan 305 umreci için Cumhuriyet Meydanı’nda uğurlama programı düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu kapsamında Bilecik İl Müftülüğü öncülüğünde gerçekleştirilen 14 günlük Bilecik Özel Umre Turu kafilesi, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programın ardından dualarla yolcu edildi.

Programa; Vali Yardımcısı Vedat Yılmaz, İl Müftüsü ve kafile başkanı Ahmet Dilek, müftülük yetkilileri, umreciler ve aileleri katıldı.

Programda konuşan İl Müftüsü Ahmet Dilek şu ifadeleri kullandı: “Şeyh Edebali diyarı Bilecik’ten mübarek topraklara gidiyoruz. Selamlarınızı Sevgili Peygamberimize iletmek için yola çıkacağız. Bu yolculuk zorlu ve kutsal bir yolculuk. İnşallah makbul bir umre yaparak 14 gün sonra tekrar döneceğiz. Rabbim niyetlerimizi kabul eylesin.”
Yapılan duanın ardından umreciler aileleriyle vedalaşarak yola çıktı.

Bu haber toplam 106 defa okunmuştur

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.