5’inci döneme yeniden aday oldu

5’inci döneme yeniden aday oldu

Bilecik’in tanınan simalarından İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olduğunu duyurdu.

Bilecik’in tanınan simalarından İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı İlhami Çınar, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden aday olduğunu duyurdu. İsmetpaşa Mahallesi’nde 4 dönemdir muhtarlık yapan ve 5’inci döneme yeniden talip olan İlhami Çınar, “Mahallemi tanıyorum mahallem de beni tanır. Hizmete devam etmek istiyoruz.” dedi.

Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevini de yürüten İlhami Çınar, yaptığı açıklamada, “Demokrasinin temel yapı taşlarından biri olan muhtarlık görevi için sizlerin tercihi ve teveccühü ile yeniden İsmetpaşa Mahallesi muhtarlığına adayım.

Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum ve siz değerli mahalle sakinlerimizle el ele, gönül gönüle vererek çalmamız gereken her kapıyı çalacak ve mahallemizi her konuda örnek bir mahalle yapabilmek için gayret sarf edeceğiz.

Hepinizin desteğini bekliyorum. Rabbim çıkmış olduğumuz kutlu yolda başarılı bir şekilde ilimize ve mahallemize hizmet etmemizi nasip etsin.” ifadelerini kullandı.

5inci-doneme-yeniden-aday-oldu1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1549 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum