“6’lı masadan 2 aday çıkacak!”

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Akit TV’de katıldığı Gündem Özel programında dikkat çeken bir çıkışta bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Akit TV’de katıldığı Gündem Özel programında dikkat çeken bir çıkışta bulundu. Milletvekili Selim Yağcı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun aday olmak için gemileri yaktığını ve şartları çok zorladığını ifade etti. Ancak Kılıçdaroğlu’nun hem 6’lı masadan hem de kendisinin belediye başkanları ile milletvekillerinden güven alamadığını kaydederek, “6’lı masadan 2 aday çıkacağı kesin.” çıkışında bulundu.

6’lı masada yer alan İYİ Parti’nin adaylık için Ekrem İmamoğlu’ndan yana olduğuna işaret eden Milletvekili Selim Yağcı, “Kendi içinizden güvenilmeyen bir insana bu millet nasıl güvensin? Ben milletimizin terazisine güveniyorum. Bizim insanımızın sağ duyusu, feraseti, basireti ve terazisi çok güçlüdür.” ifadelerini kullandı.

6li-masadan-2-aday-cikacak-2.png

Milletvekili Yağcı, Ziya Kaplan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda, konuya ilişkin şunları kaydetti:

“Sayın Kılıçdaroğlu artık gemileri yaktı. Siyasi çizgisine de baktığımızda zaten dönüşü olmayan bir yolda. Adaylığını açıklama eğiliminde ve bu konuda şartları çok zorluyor. Ama 6’lı masadan 2 aday çıkacağı kesin.

Şimdi bir lider var ve bu liderin birlikte çalıştığı belediye başkanları var. Bu lider aday olmayı düşündüğünü söylüyor ama yanında yol arkadaşlığı yaptığı, masadan oturanlar diyorlar ki biz sana güvenmiyoruz. Kendi belediye başkanlarından veya milletvekillerinden de kendisine güvenmiyoruz diyenler var. Kendi içinizde güvenilmeyen bir insana bu millet nasıl güvensin?

Sayın Akşener, ‘Kazanacak bir aday olsun şüphelerimiz var’ diyor. Onlar kendilerine göre İmamoğlu’nu istiyor gibi görünüyor.

İstanbul; ülkemizin ve dünyanın bir özetidir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanının kendisini tanıtmaya, ülkeyi gezmeye ihtiyacı yoktur. Eğer siz güzel bir iş yaptıysanız Türkiye’nin 81 vilayetine o övgüler gider zaten. Ama siz kendiniz balık yerken vatandaşı karda kışta bırakırsanız şehir şehir gezmeye gerek yok. Ben 15 yıl belediye başkanlığı yaptım. İstanbul’da her şey aslında o kadar yolundaki işi bilseler direksiyonu düz tutsalar araç zaten gidecek.

Ben milletimizin terazisine güveniyorum. Bu millet sırf Apo’yu yakaladılar diye rahmetli Ecevit’i bir yılda iktidara getirdi. Sonra baktı ki ekonomiyi iyi yönetemedi, yönetimde zafiyetler oluştu diye 3 yıl sonra oy oranını yüzde 20’lerden 1,5’lara düşürdü. Bakın dünyada demokrasinin beşiği denilen hiçbir ülkede bu kadar sağlıklı bir refleksi göremezsiniz. Bizim insanımızın sağ duyusu, feraseti, basireti ve terazisi çok güçlüdür.” dedi.  

Milletvekili Selim Yağcı son olarak kendisine 15 yıl belediye başkanlığının ardından milletvekilliği görevine layık gören Bileciklilere teşekkür etti. Milletvekili Yağcı, “Bileciklilere çok önemli bir vefa borcumuz var. Ne kadar çalışsak da gayret göstersek de onların bizlere bahsetmiş oldukları özel ve güzel görevlerin hakkını veremeyiz. Bana 15 yıl belediye başkanlığı yapma görevini bahşettiler. Bu dönemde milletvekili olarak görev yapma şerefini bahşettiler. Taşı mermer toprağı seramik diyorduk ama artık Söğüt’teki altına madeninden sonra toprağı altın yaprağı ipek, diriliş, kuruluş ve kurtuluşun beşiği Ertuğrul Sancağı Bilecik’imizdeki tüm insanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.

İzlenme: 2499
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar