'ADAY ÇOK OY YOK'

'ADAY ÇOK OY YOK'

24 Haziran’da yapılacak 27. Dönem Milletvekili seçimlerinde Saadet Partisi’nden milletvekili adayı olabilmek için 10 isim aday adaylığı başvurusunda bulundu. Saadet Partisi’nin aday adayı sayısının iktidar partisinden bile fazla olması ‘Aday çok oy yok’ yorumlarını beraberinde getirdi. 

Önceki seçimlerde de aday adaylığı sayılarında yüksek rakamlara ulaşan SP’nin yüzde 1 oy oranına bile ulaşamaması üzerine bu durumu kurtarmak adına fazlaca aday adayı çıkartarak partilerine olan ilginin yüksek olduğuna dair imaj yaratmaya çalıştığı değerlendirmeleri yapıldı. 

Bu kapsamda Saadet Partisi İl Başkanlığı’nca aday adayı tanıtım toplantısı düzenlendi. 24 Haziran seçimlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Seyfettin Tıkız, “Gençlerimizle seçime hazırız” ifadelerine yer verdi. 

İl Başkanı Seyfettin Tıkız, açıklamasının devamında şunları kaydetti:

“Saadet Partisi olarak biz Elhamdülillah çalışmalara hiç ara vermeden devam eden bir teşkilatız. Teşkilat çalışmalarımız rutin olarak hiç aralıksız devam ediyor. Bu vesile ile 24 Haziran seçimleri bizim için sürpriz olmadı. Zaten genel başkanımızda zaman zaman bunun açıklamasını yapmıştı. Baskın seçim yapacaklar diye. Ama bu kadar baskınını beklemiyorduk açıkçası. Biraz baskının ötesi bir şey oldu. Memleketimiz için hayırlı olsun. Biz Saadet Partisi olarak inşallah kültürlü gençlerimiz ile birlikte inşallah seçime hazırız. İnşallah bu önümüzdeki süreçte 24 Haziran’dan sonra Allah nisap ederse yeni bir Türkiye’ye uyanmak adına gece gündüz gayret edeceğiz inşallah.”

aday-cok-oy-yok2.jpg

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2958 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum