Ahmet Özvatan aday adayı oldu

Ahmet Özvatan aday adayı oldu

Söğüt ve Bilecik kamuoyunun tanınmış isimlerinden Ahmet Özvatan, Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili Aday Adayı oldu.

Söğüt ve Bilecik kamuoyunun tanınmış isimlerinden Ahmet Özvatan, Yeniden Refah Partisi Bilecik Milletvekili Aday Adayı oldu. Ahmet Özvatan, aday adaylığı müracaatını partisinin il başkanlığında gerçekleştirerek dosyasını il başkanı Cafer Arslanboğa’ya teslim etti.

ahmet-ozvatan1.jpg

Ahmet Özvatan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Milli Görüş’ün meclise girmesi için mücadele edeceklerini belirterek, “Muhterem Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın takdiri ile kamu görevimizden istifa ederek Yeniden Refah Partimizden 28. dönem milletvekili aday adaylığı müracaatımızı yapmış bulunmaktayız. Desteklerini esirgemeyen tüm il, ilçe yönetimlerimize hanım ve gençlik kollarımıza en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Milli Görüş meclise diyoruz, hayra motor, şerre fren olacağız inşallah.” ifadelerini kullandı.

GENÇ ADAY ADAYI

Öte yandan, BŞEÜ’de eğitim-öğretim hayatına devam eden 20 yaşındaki Cihangir Kuduş da aday adaylığı müracaatında bulundu. Genç aday adayı Cihangir Kuduş, Yeniden Refah Partisi’nin gençlik kolları ve il yönetiminde çeşitli görevler alırken 2020 yılında başladığı siyasi hayatında parti içi eğitim ve konferans gibi çalışmalarıyla biliniyor.

cihangir-kudu.jpg

Bu haber toplam 1930 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum