AK Gençler Adana yolcusu

AK Partili gençler Adana’da 100 bin gencin katılımı ile yapılacak olan gençlik festivalinde buluşacak. Gençlere motivasyon, yaza hazırlık ve 2023 seçim startının verileceği bir çalışma olarak planlanan şenliğe Bilecik'ten yaklaşık 1500 genç katılacak

ERDOĞAN DA KATILACAK

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından bu yıl 21 Mayıs Cumartesi günü Adana’da yapılacak olan gençlik festivaline Türkiye genelinde 100 bin gencin katılması bekleniyor. Bilecik teşkilatının yaklaşık 1500 genç ile katılım sağlaması planlanan festival, gençlerin yaza merhaba diyeceği, 2023 seçim hazırlıklarına start vereceği bir şenlik olması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmacı olarak katılacağı şenlikte, başta Oğuzhan Koç, Merve Özbey olmak üzere çok sayıda sanatçı sahne alacak.

CUMA AKŞAMI GİDİLECEK

Adana’da gerçekleştirilecek olan şenlik için Bilecik'ten yaklaşık 1500 genç 20 Mayıs Cuma akşamı yola çıkacak. 21 Mayıs’ta Adana’da olacak gençler saat 17.00’de başlayacak olan şenliğe katılacak. Saat 23.00’te sona erecek olan şenlikte gençler gönüllerince eğlenecek. Festivale konuşmacı olarak katılacak olan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere burada müjde vermesi bekleniyor.

İzlenme: 6247
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Benzer Videolar