AK Gençler kahvaltıda buluştu

AK Gençler kahvaltıda buluştu

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından kahvaltı programı düzenlendi. AK gençleri bir araya getiren etkinliğe İl Başkanı Serkan Yıldırım ile Milletvekili Selim Yağcı da katıldı.

ak-gencler-kahvaltida-bulustu1.jpg

Pelitözü Gölpark Serdivan Cafe’de düzenlenen kahvaltı programının açılış konuşmasını yapan İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, AK gençlerin birlik ve beraberlik içerisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gereken desteği vereceklerini belirterek, “2023 hedeflerimize ulaşmak için vargücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. İl başkanımıza ve milletvekilimize bizlere olan destekleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

ak-gencler-kahvaltida-bulustu2.jpg

AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ise bu tür organizasyonların teşkilatları iri ve diri tuttuğunu ifade ederek AK Parti’nin gençlere verdiği öneme dikkat çekti. AK Parti kadrolarının önümüzdeki süreçte başkaca organizasyonlarda hep birlikte bir araya geleceğini söyleyen Yıldırım, “Biz gençlerimize güveniyoruz, gençlerimizle birlikte yeni zaferlere koşacağız.” İfadesini kullandı.

Milletvekili Selim Yağcı da AK gençlerin ülkemizin geleceğinin teminatı olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu:

ak-gencler-kahvaltida-bulustu3.jpg

“Gençlerimiz bizi 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine taşıyacak. İl gençlik kolları başkanımıza ve genç kardeşlerime teşekkür ediyor çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

Konuşmaların ardından hoş sohbet ortamında eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirildi.

ak-gencler-kahvaltida-bulustu4.jpg

Bu haber toplam 2499 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum