AK PARTİ 2 VEKİLDE İDDİALI!

AK PARTİ 2 VEKİLDE İDDİALI!

AK Parti Milletvekili ve 2’nci sıra milletvekili adayı Halil Eldemir ile beraberindeki partililer gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ile görüşen kalabalık heyet seçim çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

24 Haziran seçimlerinde ülkemizin kritik bir seçime daha imza atacağını söyleyen Halil Eldemir, “Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Milletimiz bir kez daha ülkemiz üzerinde kötü emelleri olan şer odaklarına geçit vermeyecek” dedi.

1-526.jpg

İKİ VEKİL VURGUSU

AK Parti’nin Bilecik’te iki milletvekili kazanmaya çok yaklaştığını ifade eden Eldemir, “Cumhur İttifakı, 7 Haziran seçimlerinde aldığı oy oranlarına sahip çıktığı takdirde iki vekil kazanırız” diye konuştu.

‘KENDİ ÇITASINI KENDİSİ YÜKSELTEN BİR PARTİYİZ’

Halil Eldemir, seçim süreci ve hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamada, şunları dile getirdi:

“16 Nisan’da sistem değişikliğini içeren bir referandum yaptık. Milletimiz yüzde 52 oranında verdiği oyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin önünü açtı. Biz aslında kendi çıtasını kendisi yükselten bir partiyiz. Şimdi 24 Haziran’da yapılacak seçimler inşallah hem Bilecik hem de ülkemiz için hayırlı olacak” dedi.

2-530.jpg

‘EN GÜÇLÜ LİSTEYLE YOLA ÇIKTIK’

Selim Yağcı ile birlikte en güçlü listenin hazırlandığını aktaran Halil Eldemir, tüm hesapların iki vekil kazanmak üzerine yapıldığını kaydederek, şöyle devam etti:

“Ben iki dönem vekillik yaptım. Selim bey 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Bu tecrübelerle birlikte en güçlü liste hazırlandı. Çalışmalarımıza başladık ve iki vekille birlikte Ankara’ya gitme arzusundayız. İnşallah hemşerilerimizin desteğiyle bunu gerçekleştireceğiz.

Cumhur İttifakı’nın 7 Haziran’da aldığı oy oranlarını koruması halinde iki vekil çıkarırız. Bunun için fevklade bir ortam var” şeklinde konuştu.

Ziyaret, günün anısına fotoğraf çekinilmesi ile sona erdi.

3-405.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2878 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum