AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı sert çıkıştı! “Biz ancak millete hesap veririz!”

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı sert çıkıştı! “Biz ancak millete hesap veririz!”

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, CHP Bilecik İl Örgütü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen alternatif kutlama töreni yürüyüşünde AK Parti standı önünde atılan...

AK Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, CHP Bilecik İl Örgütü tarafından 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen alternatif kutlama töreni yürüyüşünde AK Parti standı önünde atılan “Tayyip gençliğe hesap verecek” sloganlarına karşı açıklamalarda bulundu. CHP’lilerin bu tavrını sert bir dille kınayan Muhammed Karadayı, “Biz ancak millete hesap veririz.” dedi.

muhammed-karadayi.jpeg

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu ve buna benzer girişimlere karşı seviyelerini koruyacaklarını belirterek, “AK Gençlik sükunetini koruyacaktır.” ifadesini kullandı. Karadayı, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Tahrik edici, seviyesiz siyaseti şiar edinmiş bir kaç zavallıyı ve buna sessiz kalan CHP yöneticilerini kınıyorum. Biz ancak bu aziz millete hesap veririz.

Milletimiz; sözde demokrasi adı altında her şeyi kendine mübah gören ve milletin gönlünde hiç bir zaman yer edinememiş bu azınlıklara cevabını 14 Mayıs'ta meclis seçimlerinde açık ara fark ile vermiştir. 28 Mayıs’ta da gereken cevabı yine verecektir.

Keşke ön sıralarda olan belediye başkanlarınıza benim sorduğum soruyu sorup ‘Siz şehrimizin gençliği için ne yaptınız?’ diye sorabilseydiniz. Ahlaksız sloganlarla bu iş olmaz, icraat icraat icraat. AK Gençlik sükunetini koruyacaktır.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1731 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum