AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı’ya yeni görev

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı’ya yeni görev

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı’ya AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi’nden yeni görev verildi.

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Karadayı’ya AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi’nden yeni görev verildi.

4 yıldan beri AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığını sürdüren Muhammed Karadayı’ya AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi’nden yeni görev verildi. 4 yıldır sürdürmüş olduğu görevinden Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörlüğüne getirildi.

muhammed-karadayi.jpeg

AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ege Bölge Koordinatörü Muhammed Karadayı şu açıklamalara yer verdi: “Büyük davaların, büyük hareketlerin tarihleri vardır. Bir de o davalar adına nerede, nasıl olursa olsun öne atılanlar vardır ki onların adları bu dava ile birlikte anılır. AK Parti, kuruluşundan bu güne milletimizin kendisinin ortaya çıkarttığı bir hareket bir mücadelenin adıdır. Bu dava, kimi zaman yenilgilerle büyümüş, kimi zaman bayrakları kalkan yaparak tankların üstüne yürümekten geri kalmamıştır. Vesayetin, engellemenin, tehdidin ve saldırının hemen her türlüsüne maruz kalsa da hiç sönümlenmemiş genç bir heyecanın adıdır AK Parti.

Bu davayı omuzlayan ve milletimizin gönlünde, millete hizmetin hakkını veren kişi de Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kutlu yürüyüş ve mücadelenin bir parçası olmaktan, Reisimizin yanında bulunmaktan onur,şeref ve gurur duymaktayım.

Milletimizin 22 yıldır süren aralıksız desteğinin gerekçesini bu davanın milletimize karşı samimiyetinde aramak yerinde olacaktır.

Bu Aziz millet darbelerle, muhtıralarla, iç karmaşalar, ekonomik şantajla karşı Cumhurbaşkanımız,Ak Parti Genel Başkanımız liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizin bir bütün olarak mücadelesi sonrası bu süreçlerin üstesinden birlik beraberlik ile gelinmiştir.

AK Parti iktidarı, işte bu büyük tecrübenin adıdır, meyvesidir.

Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan milli görüş içerisinde genç bir heyecanla mücadeleye girişmiş ve o azimle milletimizin teveccühüne mazhar olmuştur.

Bizlerde Milli görüş kimliğimiz ve Ak davamıza gece gündüz demeden hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk ,liderimizin açtığı yolda gençliğimiz ile bu mücadeleye dâhil olmanın ve gençlik kollarında bu davaya hizmet etme şerefine eriştik.

Bu şuurla Ana kademe il yönetim kurulu üyeliği,Ana kademe ilçe koordinatörlüğü,İl eğitimcisi,Belediye meclis uyeliği,Ak parti belediye meclisi Grup sözcülüğü,İmar komisyon üyeliği ve son olarakta Ak Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanlığı vazifesini 4 yıldır yürütmeye gayret ettim.

Davamız için almış olduğumuz tüm görevleri gençliğimiz ve heyecanımızla yerine getirme gayreti içerisinde olduk.

Ancak dava şuurunun bir gereği de sorumluluk seçmek, rahatı tercih etmek değil, ülkenin neresinde olursa olsun, nerede ihtiyaç varsa, o işe yetişmeye ve dört elle verilen vazifeyi yerine getirmeye çalışmaktır. Bugün itibariyle 4 yıldır Gece gündüz demeden yürütmekte olduğum Ak parti Bilecik il Genclik kolları başkanlığı görevimi Genel merkez Teşkilat Başkan yardımcılığı ve Ege bölge koordinatörlüğü görevine getirilmiş bulunmamdan ötürü tamamlamış bulunmaktayım.

Bu değişiklik kapsamında bayrağı devralacak kardeşlerimizin de aynı azim ve kararlılıkla, aynı ruhla mücadelemizi ileri taşıyacaklarından da asla şüphem yoktur. Gençliğimin en güzel yıllarını AK Parti’mizde ve liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasında geçirmiş olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum ve yaşamaya devam edeceğim.

Görev süremiz boyunca yol arkadaşlarımla birlikte Bilecik'imizin her sokağında liderimizi, hizmetlerini ve davamızı anlatmak icin haykırdık.

Tüm bu süreçleri atlatırken bizlere destek olan güvenen yeni görevimize layık gören AK Gençliğin başkanı ve ağabeyi Gençlik Kolları Genel Başkanımız Sayın Eyyüp Kadir İnan Başkanımıza, Teşkilat Başkanımız Yusuf İbiş Başkanımıza, MYK ve MKYK üyelerimize,

Ve birlikte çalışmaktan onur ve şeref duyduğum

AK PARTİ BİLECİK AİLEME.

Bana hiçbir zaman desteğini esirgemeyen evimizin yolunu görmediğimiz günlerde destek olan Kıymetli eşime ve aileme teşekkür eder şükranlarımı sunarım.

RABB’im, liderimizin izinde Bilecik'in bir evladı olarak yeni görevimizde bizlere güç, kuvvet versin,mahcup etmesin İnşaALLAH.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1768 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum