AK PARTİ 'EVET' İÇİN ÇALIŞIYOR

AK PARTİ 'EVET' İÇİN ÇALIŞIYOR

16 Nisan'da yapılacak referandum öncesinde Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım gece gündüz demeden çalışıyor.

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, referandum öncesi çalışmalarına sabah namazında başlayarak gecenin geç saatlerine kadar devam ettiriyor. Belediye Başkanı Selim Yağcı ise her fırsatta vatandaşla ve esnafla bir araya gelip referandumla ilgili soruları cevaplandırıyor. 

Belediye Başkanı Selim Yağcı ise yaptığı referandum çalışmalarında esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili bilgiler veriyor. Yağcı "Güçlü Türkiye'yi inşa etmek için kararımız evet" diyerek vatandaşlardan destek isterken aynı zamanda referandumla ilgili vatandaşlardan gelen soruları da cevaplıyor. 

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Serkan Yıldırım’ın ekibiyle beraber bizzat katıldığı çalışmalarda vatandaşlara broşür dağıtılarak, neden evet denmesi noktasında bilgiler veriyor. Yapılan çalışmaların oldukça verimli geçtiğini ifade eden Merkez İlçe Başkanı Yıldırım, 18 maddeden oluşan broşürleri dağıtarak vatandaşlardan referandumda evet denmesi yönünde destek istediklerini söyledi.

HABERİ FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3166 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum