AK Parti Hedefini Açıkladı

AK Parti Hedefini Açıkladı

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayları AK Parti Bilecik İl Başkanlığı’nda boy gösterdi. Milletvekili adayı olan Halil Eldemir ve Hüsnü Ersoy Ankara’dan gelmesi ile birlikte İl Başkanlığında teşkilatlarla bir araya geldi.

ak-parti-bilecik-hedefini-acikladi.jpeg

İlk olarak konuşmasını yapan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, “Hayat uzun ince bir yol, bu yolculuk içerisinde dönem dönem nöbet değişimleri olur. Bizde 27. Dönem milletvekilliği hayatımızı Türkiye’nin en uzun dönemi bu zamana kadar milletvekilliği dönemini yaşadık. Yeni milletvekili adayı arkadaşlarımıza 14 Mayıs seçimlerinden sonra görevi teslim edeceğiz. Ben milletvekili arkadaşlarımıza adaylıklarının hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızla değil 20 yıl 1 dakika birlikte yol arkadaşlığı yapabilmek hepimiz için gurur vesilesidir. Partimizde ne görev verilirse, o görevleri yapmaya hazırım. Bizde 14 mayıs seçim gününe kadar sahalarda olacağız. Bu zamana kadar hep hedeflediğimiz ama gerçekleştiremediğimiz 2 milletvekilini AK Parti’den meclise göndermenin mücadelesini yapacağız.” dedi.

ak-parti-bilecik-hedefini-acikladi-001.jpeg

Milletvekili Yağcı’nın konuşmasının ardından 2. Sıra milletvekili adayı Hüsnü Ersoy, “Biz partimizin ihtiyacı olduğu her yerde kuruluşundan bu güne kadar görevlere talip olduk, bazı görevler bizlere tekzip buyuruldu, bazı görevler için zamana ihtiyaç vardı. Biliyorsunuz 2018 seçimlerinde milletvekili aday adayıyıydım. Nasip bugüne aday olmak varmış. Milletvekilliği seçim döneminde Rabbim inşallah bizlere zorları kolay kılar. Bilecik işini yarım bırakmaz. İnşallah Bilecik’ten AK Parti iki AK Parti adayını meclise gönderecek. Bizlerde Bilecik’in daha iyi hizmet alması için gayret edeceğiz.”

ak-parti-bilecik-hedefini-acikladi-002.jpeg

Seviyeli bir aday adaylığı döneminin geçtiğini vurgulayan Milletvekili 1. Sıra Milletvekili Adayı Halil Eldemir, “Ben 2007 yılından beri seçimlerde aday adayıyım. Seçimlerde birinci sıra, ikinci sıra bulunmuş bir kardeşinizim. Siz kendinize bir plan yapabiliyorsunuz o plandan ziyade size plan yapan bir yaradan var. Biz milletvekilliği yaptığımız dönemde Bilecik’imize daha faydalı nasıl oluruz, Türkiye’ye daha nasıl faydalı oluruz bunun mücadelesine girmiştik. Vekilliğimizin bitmesi ile birlikte Sayın Cumhurbaşkanımızın takdirleriyle bürokrasi görevine atandık bakan yardımcılığı yaptık. Şimdi yine aynı noktadan bakarak milletvekilliği adayı oluyoruz inşallah milletvekili olacağız. Ben teşkilatım için ne yapabilirim, Bilecikli hemşerilerim için ne yapabilirim, ülkemiz için ne yapabilirim bunun mücadelesinde olacağız. Cenab-ı Allah bizleri mahçup etmesin. Hüsnü kardeşimle beraber Bilecik’i temsil etme fırsatı versin. En uzun dönem vekilliği yapan ve Bilecik’imizi temsil ettiği için, bugüne kadar olan görevlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bilecik tek vekil ile temsil edilirken çok zorlanılıyordu bunu ben yaşadım. Selim vekilimizin yanında ikinci bir arkadaş olmuş olsaydı, biri Ankara’da biri biri Bilecik’te çok daha güzel hizmetler olabilirdi. İnşallah hemşerilerimiz bizleri yalnız bırakmaz. Bu konuda da inşallah bir sonuca muvaffak oluruz. Selim Vekilimize de ben de tüm Bilecikliler adına ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

ak-parti-bilecik-hedefini-acikladi-003.jpeg

Bu haber toplam 4918 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum