AK PARTİ İLÇE BAŞKANI'NDAN CHP'YE AÇIK MEKTUP

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI'NDAN CHP'YE AÇIK MEKTUP

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel’e mektup yazarak içerisinde Anayasa maddelerinin yer aldığı kitapçık ve broşür gönderdi.

ak-partiden-chpye-mektup1.jpg

Konuyla ilgili açıklama yapan Çetin, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bir radyo programında yaptığı açıklamayla referanduma sunulan Anayasa maddelerini bilmediği ortaya çıktı. Bizler de CHP İlçe Başkanlığına yürütmüş oldukları çalışmalarda yardımcı olabilmesi adına Anayasa maddelerinin basılı olduğu broşür ve kitapçıkları göndermeyi uygun gördük” dedi. 

İlçe Başkanı Mesut Çetin, yazdığı mektubun bir bölümünde, "Evet veya Hayır oyu vermenin vatandaşlarımızın demokratik bir hakkı olduğunu düşünüyoruz. CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu’nun radyo programında yapmış olduğu konuşmadan anlaşılacağı gibi, CHP’lilerin yapılacak olan Anayasa değişiklik maddelerini bilmediklerinin ortaya çıktığını görüyoruz. Bu nedenle sizlere yürütmüş olduğunuz çalışmalarda yardımcı olabilmek adına Anayasa maddelerinin basılı olduğu broşür ve kitapçıkları göndermeyi uygun gördük. 16 Nisanda yapılacak olan halk oylamasının ilçemize, ilimize, ülkemize güzellikler getirmesini dileriz” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2722 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum