AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ İLÇE DANIŞMA KURULU TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanlığı tarafından Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. İlçe Başkanı Mesut Çetin'in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna'da katıldı. 
Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar'ın sunum yaptığı toplantıda, karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak partililerin soruları yanıtlandı. 
Bozüyük AK Parti İlçe Danışma Toplantısı yapıldı.
Bozüyük Belediye Metristepe Kültür Merkezinde yapılan AK Parti danışma kurulu toplantısında Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İlçe Başkanı Mesut Çetin, Parti ilçe kurulu üyeleri ve Bozüyük’lü AK Partililer bir araya geldi.Yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mesut Çetin; “ AK Parti olarak Bozüyük’te her alanda çalışmalarımız devam etmektedir.Bizler Parti olarak vatandaşlarımız hemşehrilerimiz ile sürekli iç içe, onların her türlü sıkıntısında yanlarında bulunmalıyız ”dedi. “İlçe yönetimi olarak Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’nın yaptıkları  bizleri gururlandırmakta. Kendisi hem ilçemiz hem de partimiz için büyük bir şanstır” diyerek sözlerini tamamladı.
Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı; “İlçemizde Bozüyük Belediyesi olarak her türlü alanda çalışmalarımız devam etmektedir. Bizler AK Parti’ye gönül vermiş yöneticiler olarak partimizin üst kademelerinden de ve en başta sayın Cumhurbaşkanımız’dan gördüğümüz gibi Halka hizmet etmenin Hak’ka hizmet etmek olduğu bilinci ile çalışıyoruz. Bozüyük’e kazandırdığımız projeler ortada, Ankara’da Sayın Milletvekilimiz Halil Eldemir’in ilimiz ve ilçemiz için gösterdiği çaba ortada. Bizler bu ülke için çalışıyoruz ve vatandaşlarımız bizi bu göreve layık gördüğü sürece de çalışmaya devam edeceğiz” dedi ve partinin her türlü kademesinde çalışmalarına devam eden tüm partililere göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkür etti. 
Toplantının ikinci kısmına geçilmeden önce AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar parti kuruluna yaptıkları çalışmaların yer aldığı bir sunum yaptı. Toplantının ikinci bölümünde ise Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri partililer ile karşılıklı soru cevap şeklinde fikir alışverişinde bulundu. Bu kısımda partililerin sorularını yanıtlayan Başkan Bakıcı ilçede yapılacak çeşitli projeleri partililere anlattı. 
Toplantının sonunda İlçe Başkanı Mesut Çetin; salonda bulunan herkese teşekkür ederek düzenli aralıklarla devam eden bu toplantıların oldukça faydalı olduğunu belirtti.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2225 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.