AK Parti Seçimi Değerlendirdi

AK Parti Seçimi Değerlendirdi

AK Parti 28. Dönem Milletvekili Halil Eldemir, parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. 14 Mayıs seçimleri sonrasında Bilecik basınıyla bir araya gelen AKP yönetimi seçimi değerlendirerek, destek olan Bileciklilere teşekkür etti.

AK Parti 28. Dönem Milletvekili Halil Eldemir, parti binasında basın açıklaması gerçekleştirdi. 14 Mayıs seçimleri sonrasında Bilecik basınıyla bir araya gelen AK Parti yönetimi seçimi değerlendirerek, destek olan Bileciklilere teşekkür etti.
İl Başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti 28. Dönem Milletvekili Halil Eldemir, Ak Parti Bİlecik İl Başkanı Serkan yıldırım ve partililer katıldı.

17f41840-2630-4085-8e44-6a8f82b28559-1.jpg


Gerçekleşen basın toplantısında ilk olarak İl Başkanı Serkan Yıldırım konuştu. Başkan Yıldırım; "14 Mayıs seçimleri, aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle demokrasimize yakışır bir biçimde gerçekleşmiştir. Kazanan Türk demokrasisi ve milletimiz olmuştur.
14 Mayıs da sandığa giderek tercihlerini yansıtan tüm Bilecikli hemşerilerime,demokrasiye olan inançları ve şahsımı Bilecik Milletvekili seçtikleri için şükranlarımı arz ediyorum. Oy versin veya vermesin tüm Bilecikli hemşerilerimin Milletvekili olacağım.
Milletimiz, 27 milyondan fazla oy ve %49,51’lik oranla CUMHUR BAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A büyük teveccüh göstermiş, CUMHUR İTTİFAKINI da meclis çoğunluğunu alacak biçimde TBMM’ye göndermiştir. Millet iradesi dışında hiçbir güç tanımamış, milletin çizdiği istikametten ayrılmamış AK Parti olarak tecelli eden bu iradeye büyük saygı duyuyoruz.
Bizler siyasetin merkezine milli iradeyi, ülkeye ve millete hizmet aşkını koymuş bir partiyiz. 2002’den bu yana sadece hizmet siyaseti, eser siyaseti ve kardeşlik siyaseti yapıyoruz. Sadece proje geliştirir, eser üretir, gönül siyaseti, gönüllüler kazanma siyaseti yaparız. Yatırımlarla şehirlerimizi ve ülkemizi büyütmekten geri durmayız. Çünkü biz mensubu ve hizmetkarı olduğumuz bu millet için varız. Hiçbir ayrım yapmadan 85 milyona hizmet etmek için varız.
Şimdiye kadar bizlere sahip çıkıp, gerektiğinde bu uğurda tanklara meydan okuyan milletimize şükran borcumuzu ancak daha fazla çalışarak ödeyebiliriz. Ülke bizden hizmet bekliyor, icrat bekliyor. Bizim sevgimiz de, mücadelemiz de aziz milletimiz içindir. Biz kendi adımıza kimseyle kavga etmeyiz. Milletimiz söz konusu olduğunda da kimseyi tanımayız. Canımızı dişimize takarak sevdalısı olduğumuz milletimiz için koşturmayı görev biliriz.
28 Mayıs seçimi için çalışmaya, sonuçlar belli olur olmaz başladık. Durmadan dinlenmeden aşkla çalışarak, 14 Mayıs da aldığımız oy oranını daha da yükselterek, 28 Mayıs seçimini kazanacağız ve tarihi bir başarıya imza atacağız.

82591613-902c-4c58-83d2-d7a8e8fe1dbd.jpg


28 Mayıs seçimlerinde hangi siyasi görüşe gönül vermiş olursa olsun tüm Bilecikli hemşerilerimin oylarına talip olduğumuzu belirtmek istiyorum.
Son 21 yılda her alanda TÜRKİYE YÜZYILININ alt yapısını kurduk, hazırlıklarını tamamladık. 28 Mayısı TÜRKİYE YÜZYILININ müjdecisi haline getireceğiz. Bunu da 21 yıldır olduğu gibi milletimizin sarsılmaz desteği ve samimi duaları ile yapacağız.
BİR OLACAĞIZ, İRİ OLACAĞIZ, DİRİ OLACAĞIZ, KARDEŞ OLACAĞIZ, HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLACAĞIZ" ifadelerini kullandı.
AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım'ın konuşmasının ardından, AK Parti 28. Dönem Milletvekili Halil Eldemir konuştu; "14 Mayıs Seçimleri, aziz milletimizin basiret ve ferasetiyle demokrasimize yakışır biçimde gerçekleşmiştir. Kazanan Türk Demokrasisi ve milletimiz olmuştur.
14 Mayıs’ta sandığa giderek tercihlerini yansıtan tüm Bilecikli hemşehrilerime, demokrasiye olan inançları ve şahsımı Bilecik Milletvekili seçtikleri için şükranlarımı arz ediyorum. Oy versin veya vermesin tüm Bilecikli hemşehrilerimin milletvekili olacağım" dedi.

4868d648-47e2-40b8-a882-3702a28e6a93-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1556 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum