AK Parti Söğüt İlçe Teşkilatı görevden alındı

AK Parti Söğüt İlçe Teşkilatı görevden alındı

AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Ufuk Karaman ve yönetim kurulu, görevinden alındı.

AK Parti Söğüt İlçe Başkanı Ufuk Karaman ve yönetim kurulu, görevinden alındı. 

İlçe Başkanı Ufuk Karaman, kararın ardından yaptığı açıklamada, il başkanlığının genel merkezle gerçekleştirdiği istişareler sonucunda gerekçe gösterilmeksizin görevden alındıklarını ifade etti. 

İlçe başkanı seçilmesinden bugüne dek gelen süreçle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ufuk Karaman, şunları kaydetti:

ak-parti-sogut-ilce-teskilati-gorevden-alindi1.jpg

“14 Ağustos 2001 yılından bugüne yeter artık söz milletin diyerek yola çıkan, milli iradenin kurumsallaşmış hali olan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde seçilmişlerin atanmışlar karşısında tahakkümünü sona erdiren AK Partimizin bugüne kadar her kademesinde görev aldık.

Ecdadımız Ertuğrul Gazi diyarı Söğüt’ümüze hizmet için son yapılan AK Parti ilçe kongresinde tüm engellemelere rağmen aday oldum. Oy kullanan 363 delegenin 217’sinin oyunu alarak ve yüzde 63 oy oranıyla ilçe başkanlığı görevine seçildim.

Göreve geldiğimiz 15 ay boyunca millete hizmet yolunda çok çaba sarf ettik. Önümüze birçok engeller konulsa da Kadın ve Gençlik Kolları Başkanı ataması yapılmamasına rağmen bu alandaki tüm sorumlulukları yönetimimdeki arkadaşlarla birlikte çözüme kavuşması için çok gayret gösterdik.

Halen çözülemeyen TOKİ meselesi, Eskişehir-Bilecik devlet karayolu, Oba Kent projesi, ilçemiz spor yatırımları, elektrik hatlarının yer altına alınması, altın madeni işletmesi, millet bahçesi, yeni devlet hastanesi gibi yatırımların hep peşinde olduk. 

Hiçbir siyasi fark gözetmeksizin üstün bir azim ve samimiyetle halkımızın sevincinde üzüntüsünde iyi ve kötü günlerinde yanlarında bulunmaya gayret ettik. Halkımız gayretlerimize teveccüh göstermesiyle AK Partimize 450 yeni üye kazandırdık.

Gelinen süreçte il başkanlığının genel merkezle yapmış olduğu istişareler sonucunda gerekçe gösterilmeksizin yönetim kurulumla birlikte görevden azledildim.

15 aydır bu yolda yaptığım her şey için vicdanen çok rahatım. Eminim herkesin vicdanı da benim kadar rahattır. Hamdolsun hak yemedim, kapalı kapılar arkasında iş çevirmedim. Kendi alın terimle, kazandığımla bu yolda dik yürüdüm. Hesabını da veremeyeceğim hiç bir işim olmadı. Kendime güvendiğim kadar yönetimimdeki arkadaşlarıma da kefilim. Bu hak davada yoluma devam edeceğim. Elbet her kış bir baharın habercisidir. Buna bütün kalbimle inanıyorum.

Bu vesileyle öncelikle kongre sürecinde beni destekleyen delegelerimize, yönetim kurulu arkadaşlarıma, değerli üyelerimize, kıymetli muhtarlarımıza, uyum içinde çalıştığımız kamu kurumu çalışanlarına tüm Söğüt halkına teşekkür ediyorum. 

Özellikle ailemden, arkadaşlarımdan ve tüm halkımızdan helallik istiyorum. Bizden yana helal olsun, kusurumuz olduysa affola. Çayı koyduk demlenmesini bekleyeceğiz. Demlendiğinde herkesi çaya bekleriz. Kalın sağlıcakla.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5425 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum