AK Parti Teşkilat Akademisi başladı

AK Parti Teşkilat Akademisi başladı

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından ülke genelinde 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi'nin Bilecik programı başladı.

AK Parti Genel Merkez AR-GE ve Eğitim Başkanlığı tarafından ülke genelinde 'Bu Hikayenin Kahramanı Sensin' sloganı ile gerçekleştirilen Teşkilat Akademisi'nin Bilecik programı başladı.

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’ın ev sahipliğinde, 11-12 Aralık tarihlerinde Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti’nin önde gelen isimleri ve alanında uzman kişiler katılıyor. 

ak-parti-teskilat-akademisi-basladi1.jpg

Teşkilat Akademisi’nin açılış törenine, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Züleyha Karademir ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş da katıldı. 

İl Başkanı Serkan Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatları adına çok önemli bir eğitim programı gerçekleştireceklerini ifade ederek programın verimli geçmesini diledi. 

ak-parti-teskilat-akademisi-basladi2.jpg

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı, AR-GE ve Eğitim Başkanı Züleyha Karademir ise Teşkilat Akademisi hakkında bilgiler vererek programın hayırlı olmasını diledi. 

Açılışı konuşmalarının ardında Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından ‘Reformcu AK Belediyecilik’ konulu sunum gerçekleştirdi. 

ak-parti-teskilat-akademisi-basladi3.jpg

Teşkilat Akademisi’nin Cumartesi günkü programında Gazeteci Cihangir İşbilir; Dünyanın Yeni Yıldızı Türkiye,  önceki dönem Çalışma Bakanlarından Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu; Eğitim-Sağlık-Sosyal Politikalar, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın; AK Parti Demokrasi Yolculuğu ve Lider, önceki dönem Ulaştırma Bakanı Ahmet  Arslan; Savunma Sanayi- Teknoloji- Ulaştırma, İletişim Uzmanı Tarkan Zengin; Etkili İletişim konularıyla AK Parti teşkilat mensuplarının karşısında olacak. 

ak-parti-teskilat-akademisi-basladi4.jpg

Teşkilat Akademisi’nin Pazar günkü ayağında ise; Afyon Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, TV programcısı ve yazar Serdar Tuncer; Motivasyon, TV programcısı ve köşe yazarı İsmail Kılıçarslan AK Değerler, Ankara Milletvekili ve önceki dönem AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam; Siyasal İletişim ve Yeni Medya konularını ele alacaklar.

Bu haber toplam 2140 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum