AK Parti’de 2’nci aday adayı Recep Akay

AK Parti’de 2’nci aday adayı Recep Akay

AK Parti'de, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri öncesi 2’nci aday adayı ilimizin tanınmış avukatlarından Recep Akay oldu.

AK Parti'de, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek milletvekili seçimleri öncesi 2’nci aday adayı ilimizin tanınmış avukatlarından Recep Akay oldu. Recep Akay, AK Parti il başkanlığına gelerek aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Recep Akay’a parti mensuplarının yanı sıra çok sayıda yakını ve seveni de eşlik etti.

Recep Akay, burada yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin ülkemiz açısında çok kritik bir viraj olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden rekor bir oyla seçileceğine olan inançlarının tam olduğunu söyledi. Bu süreçte milletvekili adaylığı için ‘Bende varım’ diyerek yola çıktığını dile getiren Recep Akay, şöyle devam etti:

“Bu sefer halkla iç içe, halk tarafından sevilen güçlü adaylar istiyoruz dediler. Bende varım dedim. İnşallah daha fazla aday adayı olur ve en layık olan seçilir. Kim seçilirse seçilsin rabbim güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Şayet bana görev verilirse hem seçim sürecinde hem de sonrasında en iyi şekilde elimden geleni yapacağıma söz veriyorum.” diye konuştu.

Recep Akay, konuşmasının ardından başvuru dosyasını teslim ederek tebrikleri kabul etti.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2261 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.