AK PARTİ’DE GENÇ ADAY ADAYI

AK PARTİ’DE GENÇ ADAY ADAYI

AK Parti’de, ÜNİAK Bilecik Başkanlığı görevini yürüten 19 yaşındaki Mustafa Yıldırım, partisinden milletvekili aday adayı oldu. Vezirhan’da faaliyet gösteren Trabzonlu Yüksel Usta işletmesinin sahibi Yüksel Yıldırım’ın oğlu olan genç aday adayı başvuru formunu AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık’a teslim etti.

ak-partide-genc-aday-adayi2.jpg

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleşen törende duygularını dile getiren Mustafa Yıldırım, gençlerin siyasete girmelerinin önünü açan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti. Ülkemiz gençlerinin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşma noktasında en önemli aktörler olduğuna vurgu yapan Mustafa Yıldırım, şunları kaydetti:

“Bilecik’ten Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ‘Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarındandır" prensibiyle biz gençlere meclisin kapısını sonuna kadar açtığı için teşekkür ediyorum. Milletvekili aday adaylığımı açıklarken öncelikli hedefim; Vatanımız ve milletimiz için milli ve manevi değerleri göz ardı etmeden özverili bir şekilde çalışmaktır. 19 yaşında çıktığım bu yolda genç arkadaşlarımızın karar alma mekanizmalarına katılımı noktasında örnek teşkil edebilirsem bu benim için en büyük kazanım olacaktır.

ak-partide-genc-aday-adayi3.jpg

Konuşmamı sonlandırmadan önce müracaat eden değerli büyüklerimize de başarılar dilemek istiyorum. İnşallah 24 Haziran akşamı Bilecik’imiz için iki Ak Parti milletvekili ile sandıktan çıkıp, Başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu bir seçim olmasını temenni ediyorum” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3372 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.