AK Parti’de start verildi

AK Parti’de start verildi

AK Parti’de, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvuru süreci başladı. Belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvuruları 9-17 Kasım, belediye meclis üyelikleri için ise 9 Kasım - 3 Aralık tarihleri...

AK Parti’de, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi aday adaylığı başvuru süreci başladı. Belediye başkanlıkları için aday adaylığı başvuruları 9-17 Kasım, belediye meclis üyelikleri için ise 9 Kasım - 3 Aralık tarihleri arasında başvurular yapılabilecek. Adaylık ön başvuruları basvuru.akparti.org.tr adresinden e-başvuru olarak alınacak. Başvuruların kesinleşmesi için aday adaylarının sistemden aldığı formu ıslak imzalı bir şekilde il veya ilçe başkanlıklarına teslim etmesi gerekiyor. Aksi halde başvurular işleme koyulmayacak.

ak-parti-logo.png

İl belediye başkan aday adaylarından 50 bin TL, ilçe belediye başkan aday adaylarından 20 bin TL, belediye meclis üyesi aday adaylarından 10 bin TL bağış alınacak. Ayrıca, kadın ve 18-30 yaş arası genç aday adaylarından bağış miktarlarının 1/2’si kadar, engelli aday adaylarından ise 1/4’ü kadar bağış talep edilecek.

Bağışlar, AFAD üzerinden yapılacak olup Gazze’ye gönderilecek.

Teşkilat temayül yoklaması ise 19 Kasım 2023 Pazar günü 10.00-16.00 saatleri arasında elektronik ortamda yapılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1797 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.