AK Parti'de temayül heyecanı

AK Parti'de temayül heyecanı

AK Parti'de, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi aday belirleme kriterlerinden birisi olan temayül yoklaması saat 10:00 itibariyle başladı.

AK Parti'de, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi aday belirleme kriterlerinden birisi olan temayül yoklaması saat 10:00 itibariyle başladı. Saat 16:00'da sona erecek olan temayül yoklamasında partililer aday adayları arasından elektronik ortamda oylama gerçekleştiriyor.

ak-partide-temayul-heyecani1.jpg

Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen tamayül yoklamasına; Temayül Yoklaması Komisyon Başkanı olarak Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Kütahya Milletvekili Mehmet Demir, Sakarya Milletvekili Murat Kaya, MKYK Üyesi Hülya Terzioğlu ve Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Akgül katılıyorlar.

ak-partide-temayul-heyecani2.jpg

Temayül Yoklaması Komisyon Başkanı Mehmet Akif Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, çıkacak sonuçların Bilecik ve ülkemiz için hayırlı olmasını diledi. Elektronik ortamda gerçekleştirilen temayül yoklaması ile teşkilatların aday belirleme sürecine dahil edildiğini ifade eden Mehmet Akif Yılmaz, "Temayül yoklamaları AK Partimizin aday belirleme kriterlerinden bir tanesi. Yerel seçimlerin arefesinde adaylarımızın belirleneceği bu süreçte teşkilatımız hem mevcut başkanlarımızı değerlendiriyor hem de gönüllerindeki isimleri bildirerek beyanda bulunuyorlar. Genel merkezimide buradan çıkan sonuçları değerlendiriyor. E-temayül üç dönemdir başarıyla uyguladığımız bir yöntem. İnşallah Bileciğimiz için ülkemiz için hayırlara vesile olsun" ifadelerini kullandı.

ak-partide-temayul-heyecani3.jpg

Temayül yoklamasının ardından sonuçlar genel merkeze gönderilecek.

ak-partide-temayul-heyecani4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1369 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.