AK PARTİ'DE TÜM ADAYLAR BELLİ OLDU

AK PARTİ'DE TÜM ADAYLAR BELLİ OLDU

AK Parti'nin meraka beklenen ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu. 

Bugün saat 17.00'de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, adayların kimler olduğu açıklanarak tanıtımları yapıldı. 

Buna göre; AK Parti'nin il genelindeki tüm adayları şu şekilde:

Merkez - Nihat Can

Bozüyük - Fatih Bakıcı

Osmaneli - Mustafa Kürek

Söğüt - Osman Yılmaz

Pazaryeri - Muzaffer Yalçın

Gölpazarı - Hayri Suer

Yenipazar - Zafer Atılgan

İnhisar - Mehmet Kepez

Vezirhan - Kemal Gergin

Bayırköy - Mustafa Yaman

Dodurga - Selim Tuna

galeri-manset-001.jpg

adaylar-belli-oldu1.jpg

adaylar-belli-oldu2.jpg

adaylar-belli-oldu3.jpgadaylar-belli-oldu4.jpgadaylar-belli-oldu5.jpgadaylar-belli-oldu7.jpgadaylar-belli-oldu6-001.jpgadaylar-belli-oldu5-001.jpg

adaylar-belli-oldu9.jpg

 

AK Parti'nin meraka beklenen ilçe ve belde belediye başkan adayları belli oldu.

Bugün saat 17.00'de Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen törende, adayların kimler olduğu açıklanarak tanıtımları yapıldı.

Adaylar, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek tarafından açıklanarak, partililere tanıtıldı.

Buna göre; AK Parti'nin il genelindeki tüm adayları şu şekilde oluştu:

Merkez - Nihat Can, Bozüyük - Fatih Bakıcı, Osmaneli - Mustafa Kürek, Söğüt - Osman Yılmaz, Pazaryeri - Muzaffer Yalçın, Gölpazarı - Hayri Suer, Yenipazar - Zafer Atılgan, İnhisar - Mehmet Kepez, Vezirhan - Kemal Gergin, Bayırköy - Mustafa Yaman, Dodurga - Selim Tuna.

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısına katılım oldukça yoğun oldu. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde adım atacak yer kalmazken, partililer davul zurnayla karşılandı.

Toplantıda, İl Başkanı Fikret Karabıyık, Milletvekili Selim Yağcı, MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, teşkilat başkanları ve yönetimleri ile çok sayıda partili yer aldı.

‘HEDEF 11’DE 11’

AK Parti’nin aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Fikret Karabıyık, 31 Mart yerel seçimlerinde hedeflerinin il genelindeki 11 belediyenin tamamını kazanmak olduğunu anımsatarak, adayların hayırlı olmasını diledi.

Başkan Karabıyık, AK Parti teşkilatlarının AK Parti’nin her adayının arkasında duracağına vurgu yaparak, “Birilerinin istediği ama birilerinin istemediği adaylar olabilir. AK Parti’nin her adayının arkasından koşacağız” ifadelerini kullandı.

‘KAPI KAPI DOLAŞACAĞIZ’

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can ise 31 Mart akşamına kadar yorulmadan usanmadan kapı kapı dolaşacaklarını söyledi. AK Parti’nin belediyecilik anlayışını Bilecik’in her bir noktasında vatandaşlarla buluşturmak üzere yola çıktıklarını dile getiren Başkan Can, şöyle devam etti:

“Tevazu ve samimiyet ile hep beraber çalışacağız. Vakit birlik olma vakti, vakit Bilecik vakti, vakit Türkiye vakti. 31 Mart akşamı 11’de 11 yaparak AK Parti belediyeciliğini tüm halkımıza sunmak istiyoruz. Sefer bizden zafer Allah’tan” şeklinde konuştu.

MV. YAĞCI’DAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Belediye Başkanı Nihat Can’ın ardından konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili ve AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Selim Yağcı ise oldukça dikkat çeken mesajlar verdi. Milletvekili Selim Yağcı, siyasette yarışma ve barışma zamanlarının olduğuna vurgu yaparak, açıklanan adayların AK Parti Genel Merkezi’nin ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylarının olduğuna dikkat çekti.

Milletvekili Yağcı, AK Parti’nin bir siyasi partiden öte bir davanın adı olduğuna atıfta bulunarak, şöyle konuştu:

“AK Parti, rastgele bir siyasi parti değildir. AK Parti, bir medeniyetin temsilcilerinin adını koyduğu davanın adıdır. AK Parti’nin tabelasını millet asmıştır. 16 yıllık siyasi hayatında girdiği 12 seçimden zaferle çıkmıştır. 31 Mart akşamı zafer yine AK Parti’nin olacaktır.

‘BELEDİYECİLİK AK PARTİ’NİN İŞİDİR’

Belediyecilik AK Parti’nin işidir. Türkiye’de belediyecilik anlayışı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olması ile başlar. 31 Mart seçimlerinde de el ele vererek 2023 vizyonunu hep beraber yakalayacağız. 11 belediyemizin tamamını AK Parti bayrağı ile taçlandırmak istiyoruz.

‘GERÇEK DAVA ADAMLARI BU ADAYLARIN ARKASINDA OLANLARDIR’

Siyaset iddialı insanların işidir. Kendi içerisinde rekabeti de barındırır. Yarışma, barışma ve çalışma zamanlarını iyi ayırmak lazım. Bu açıklanan adaylarımız AK Parti’nin, Recep Tayyip Erdoğan’ın adaylarıdır. Gerçek dava adamları bu arkadaşların arkasında olanlardır.

Aday olan arkadaşlarımızın tamamını tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

BİR PARTİLİ FENALAŞTI

Diğer yandan, Selim Yağcı’nın konuşması esnasında salonun üst bölümünde bulunan bir partili fenalaştı. Partiliye sağlık ekiplerince hemen müdahale edildi ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ADAYLAR AÇIKLANDI

Aday tanıtım programının son bölümünde, AK Parti MKYK Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek partililerden 31 Mart seçimlerinden söz aldı. Ardından AK Parti’nin il genelindeki tüm belediye başkan adaylarını tek tek açıklayarak tanıttı.

Program, adayların tebrikleri kabul etmesi ve hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

Bu haber toplam 10709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum