AK Parti'den belediyeye tepki!

AK Parti'den belediyeye tepki!

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, kentte yaşanan su kesintileriyle ilgili Bilecik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya tepki gösterdi. Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’yı başarısızlıkla itham eden İl Başkanı Serkan Yıldırım...

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım, kentte yaşanan su kesintileriyle ilgili Bilecik Belediyesi’nden yapılan açıklamaya tepki gösterdi. Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’yı başarısızlıkla itham eden İl Başkanı Serkan Yıldırım, “Hala şikâyet makamında olmadığınızı icra makamında olduğunuzu kavrayamamışsınız.” dedi.

İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bilecik Belediyesi’ni bir an evvel çözüm üretmeye davet ederken, belediyenin açıklamasını ise acizlik olarak değerlendirdi. Bazı sorular yönelten Serkan Yıldırım, şunları kaydetti:

ak-partiden-belediyeye-tepki.png

“Ne hikmetse Bilecik Belediyesi yetki alanı dışında olmasına rağmen tüm ekiplerin onarım çalışmalarına destek verdiğini söylüyor. Arıza yeniden oluşunca birlik tarafından onarılan aynı yerde patlak var demek çok aciz bir açıklama.

Biz şunu anlıyoruz onarım başarılı olsaydı biz yaptık diyeceklerdi, arıza olunca birlik onaramadı dediler.

Sayın Belediye Mahalle susuzluktan yanıyor çözüm üretin.

AK Belediyecilik döneminde yapılan ve sular kesilsede şehrin 2 günlük su ihtiyacını karşılayacak su depoları neden bu ihtiyacı karşılayamadı? Yoksa bu kuyular çalıştırılamadı mı? Yoksa bakımlarını mı yapmadınız?

Ya da ismini değiştirip yeniden hizmete almadığınız için kullanmayı mı tercih etmediniz?

Sn. Vekil Başkan “Yıllardır neden yerel su kaynakları bir türlü tespit edilip işleme alınmadı ve biz birliğe muhtaç kalıyoruz” demişsiniz. Hala şikayet makamında olmadığınızı icra makamında olduğunuzu kavrayamamışsınız. Bu sorunun madem farkındasınız 4.5 yıldır neden hiç ilgilenmediniz.

Kaç gündür şehir susuzluktan kırılırken tankerleri çıkartmak gibi basit bir çözüm bile yeni mi aklınıza geldi? Bunu bile organize edemeyen bir yönetimden yeni su kaynakları tespiti yapmasını beklemek abes olur.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2467 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum