AK Parti’den sert açıklama; “Yazıklar olsun!”

AK Parti’den sert açıklama; “Yazıklar olsun!”

Bilecik’te yaşanan köpek katliamına ilişkin olayın üstündeki sis perdesinin aralanmaya başlamasıyla birlikte Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi sorumlusu veteriner ile 3 çalışan gözaltına alındı.

Bilecik’te yaşanan köpek katliamına ilişkin olayın üstündeki sis perdesinin aralanmaya başlamasıyla birlikte Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezi sorumlusu veteriner ile 3 çalışan gözaltına alındı. Yapılan incelemelerde Bilecik Belediyesi Hayvan Rehabilitasyon Merkezine ait 11 AK 738 plakalı aracın köpeklerin ölü bulunduğu alana gittiği tespit edildi.

Olay; Bilecik ve ülke gündeminde geniş yankı bulurken AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım’dan da sert bir açıklama geldi. Serkan Yıldırım, “Yazıklar olsun” diyerek Bilecik Belediyesi’nde artık her birimin kontrolden çıktığını ifade etti.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’nın olaya ilişkin tavrını da eleştiren Serkan Yıldırım, şunları kaydetti:

“Kıymetli vatandaşlarım bugün 24 Kasım günlerden Cuma. Bilecik Belediyesinin resmi hesaplarından belediyenin en yetkili ismi Başkan Vekili tarafından profesyonelce nasıl yalan söylenebilir hep birlikte tanık olduk.

Nasıl su kesildiğinde sorumluluk alanımız dışında dediler. Yine aynı şekilde can dostlarımızın öldürülmesi ve insanlık dışı bir şekilde doğaya atıldığı konumu, bölge Bilecik Belediyesi’ nin yetki alanında değil diyerek ucuzca üstlerinden atma telaşlarını izlediniz. Hem öldürüp hem göz önünde kendi bölgenize atacak değildiniz herhalde! Birde o bölgedeki diğer belediyeleri töhmet altında bıraktınız!

14 Can Dostu kıymetli vatandaşlarım.

Yakışmadı şehrimizin böyle bir konuyla gündeme gelmesi.

Döneminizde bir utanç vesikası daha eklediniz Bilecik adına.

Telaş nasıl da hata yaptırıyor. Kendinizden emin çıktınız kamera karşısına konuştunuz da konuştunuz.

Yok küpeli, küpesiz. Yok mama üretiyoruz veriyoruz güzellemeleri. İnsanları aptal yerine koydunuz.

Küpeyi çıkartması çok mu zor?

Neymiş taktıkları küpelerin arkasında Bilecik Belediyesi yazıyormuş. Katledilen canlarımızda küpe dahi yokmuş. Hal böyle olunca bu canlarımız Bilecik Belediyesi’ nin barınağından olmuyormuş.

Şimdi ortaya çıkan sonuçta barınağa gelen canlara ya küpe takmıyorsunuz. Ya da küpeler çıkabiliyormuş.

Bir de şehrim adına utandığım bir konu var ki böyle acı bir süreçte ben dile getirmekten çekiniyorum. 14 can katledilmiş. Sn. Başkan Vekili çıkmış siyasi süreçten, siyasi sürecin yakınlığından bahsediyor. Siyasi sürecinize zarar gelmesin diye katliama kamuoyu göz mü yumsun!

Döneminizde belediyenin her birimi kontrolden çıktı.

Kontrol edemiyorsunuz.

Yönetemediniz.

Yönetemiyorsunuz.

Bir de üstüne katlediyorsunuz…

Şimdi hayvan hakları koruyucularının da gerçek yüzünü görmek için sabırsızlanıyoruz. Merakla bekliyoruz nasıl bir açıklama yapacaklar?

Veya açıklama yapacaklar mı?

Yoksa aman bu bizden diyerek susacaklar mı?

Gerçekten dertleri can dostlarımız mı, can dostlarımız üzerinden siyasi operasyon çekmek mi hep birlikte bekleyip göreceğiz!

Yazıklar Olsun!”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2926 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum