AK PARTİ'DEN STK ZİYARETLERİ

AK PARTİ'DEN STK ZİYARETLERİ

AK Parti İl Teşkilatı, çeşitli sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. İl Başkanı Fikret Karabıyık, sivil toplum kuruluşlarının her zaman destekçisi olacaklarını, görüş ve düşüncelerine önem vererek sivil toplum kuruluşlarıyla istişare edeceklerini dile getirdi. 

AK Parti İl Teşkilatı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birimi organizasyonunda ilimizde faaliyet gösteren Muradiye Kültür Vakfı, İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı ve İlim Yayma Cemiyeti'ni ziyaret etti. 

akpartistk2.jpg

İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın önderliğindeki ziyaret heyetinde Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Mustafa Tığ, İl Başkan Yardımcısı Ufuk Çakmak ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Yılmaz yer aldı. 

Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaretlerin ardından değerlendirmelerde bulunan İl Başkanı Fikret Karabıyık, STK'ların AK Parti'den beklentilerini dinlediklerini 2023 hedefleri doğrultusunda yeni anayasa ve başkanlık sistemi üzerine fikir alışverişinde bulunduklarını belirtti. 

Başkan Karabıyık, halka yönelik çalışma yapan STK'ların yanında olacaklarını, istişareye açık olduklarını, görüş ve düşüncelerini genel merkeze ileteceklerini belirterek, STK ziyaretlerinin belirli dönemlerde devam edeceğini sözlerine ekledi. 

STK'lar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2290 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.