AK Parti’den Subaşı’na sorular!..

AK Parti’den Subaşı’na sorular!..

Bilecik Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Bilecik Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantılarının ilk birleşimi 3 Temmuz 2023 Pazartesi günü gerçekleştirildi.

Belediye Başkanvekili Melek Mızrak Subaşı başkanlığında, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen birleşimde tek gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. Toplantıda ayrıca AK Parti grubu tarafından Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı’na yanıtlanmak yazılı soru önergesi verildi.

AK Parti tarafından verilen önergede şu sorular yer aldı:

“1 Nisan 2023-31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Bilecik Belediye Başkanlığı ve iştirak şirketi Kayı A.Ş.’ye kaç personel alınmıştır?

Atatürk Parkı üzerinde seçim döneminde belediye tarafından konulan led ekran belediyenin malı mıdır? Belediyeye ait ise neden parti çalışmalarında kullanılmıştır? Değil ise ne kadar kira bedel ile kiralanmıştır? Halen daha durmakta olup, kira ücreti verilmekte midir?

Bilecik genelinde mahalleler ve bozulan yolların onarım ve asfaltlanmasıyla alakalı olarak başlangıç ve bitiş tarihlerinin bildirilmesini rica ederiz.”

Başkan V. Melek Mızrak Subaşı ise soru önergesine yazılı olarak cevap vereceklerini belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1570 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum