AK Parti'den Vali Kızılkaya'ya ziyaret

AK Parti'den Vali Kızılkaya'ya ziyaret

AK Parti heyeti tarafından Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'ya ziyarette bulunuldu.

AK Parti heyeti tarafından Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'ya ziyarette bulunuldu.

AK Parti heyetinde; Milletvekili Halil Eldemir, İl Başkanı Serkan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit ve Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Karadayı yer aldı.

Karşılıklı istişarelerde bulunulan ziyarette Bilecik'te yürütülen çalışmalarla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Ayrıca, önümüzdeki dönemde yapılacak projelerle ilgili görüşüldü.

Milletvekili Halil Eldemir, Vali Kızılkaya ile gerçekleştirdikleri görüşmenin oldukça verimli geçtiğini belirterek, "İlimizde yapılacak çalışmaları ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Biz Ankara’dan Bilecik Milletvekili olarak ilimizle alakalı konuları güçlü bir şekilde takip edeceğiz. İlimizi geliştirmek, kalkındırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Bugün de burada Sn. Valimiz ile istişarelerde bulunduk. Karşılıklı fikirlerimizi paylaştık. Sayın Valimize ev sahiplikleri için teşekkür ediyoruz. Sevdamız Bilecik için aşkla hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye 100 yılında durmadan yorulmadan gayretle milletimizin hizmetindeyiz.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 406 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.