AK Parti’nin 4’üncü aday adayı Mutlu Selen Haşit

AK Parti’nin 4’üncü aday adayı Mutlu Selen Haşit

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mutlu Selen Haşit, milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Mutlu Selen Haşit, AK Parti İl Başkanlığına gelerek müracaatını gerçekleştirdi.

Mutlu Selen Haşit, burada yaptığı konuşmada, Türkiye Yüzyılı’nın inşasında vargücüyle çalışmaya devam edeceklerini belirterek “Bugün bu başvuru ile Bilecik siyasetine kadın elinin değmesinin haklı gururunu yaşıyoruz ve bugüne kadar ki tüm kadınlarımızın emeklerini taçlandırdığımıza inanıyoruz.” dedi.

AK Parti Bilecik Kadın Kolları olarak Türkiye’de Bilecik adına çok önemli başarılara imza attıklarına değinen Mutlu Selen Haşit, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün çok ama çok heyecanlıyız. Kadınlar siyasetin öznesidir diyen liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın davasına hizmet ediyor olmaktan duyduğumuz mutluluğun, onurun, inancın tarifi yok. Kadın elinin değdiği, kadın kalbinin adandığı, kadın kararlılığının yöneldiği hiçbir işin başarısız olma şansı yoktur. Bugün bu başarıyı yeni bir başlangıçla taçlandıracağız.

Ama ondan önce bugüne kadar AK Parti Bilecik Kadın Kollarında emek vermiş il başkanlarımıza, ilçe ve belde başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, mahalle başkanlarımıza ve yönetimlerine, her bir kadın üyemize teşekkürlerimi borç bilir şükranlarımı sunarım.

Disiplinli ve programlı çalışmalarımızla AK Parti Kadın Kolları olarak Türkiye’de Bilecik adına birçok ciddi başarılara imza attık atmaya da devam edeceğiz.

Bugün bu başvuru ile Bilecik siyasetine kadın elinin değmesinin haklı gururunu yaşıyoruz ve bugüne kadar ki tüm kadınlarımızın emeklerini taçlandırdığımıza inanıyoruz.

Mevlam neylerse güzel eyler. Rabbim ülkemiz için iyi ve hayırlı olanı yaşamayı nasip etsin. Başvuru yapan ve yapacak olan tüm aday adaylarını tebrik ediyor, her zaman her konuda her birine tam destek vereceğimizi belirtmek istiyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi “Bizim davamız senlik benlik davası değil memlekete hizmet davasıdır. Türkiye’yi aydınlık geleceğine yepyeni ufuklara kavuşturma mücadelesidir”

Bizler sonuç ne olursa olsun ilk günkü heyecanla Türkiye Yüzyılı’nın inşasında azimle çalışmaya devam edeceğiz.

Son olarak çok sevdiğim bir dörtlükle bitirmek istiyorum.

Ben dostlarımı ne kalbimle ne de aklımla severim

Olur ya kalp durur akıl unutur

Ben dostlarımı ruhumla severim

O ne durur ne de unutur

Ben hem bu davayı hem de AK kadınlarımızı ruhumla sevdim.”  

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3118 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum