AK PARTİ'NİN ADAYI BELLİ OLDU

AK PARTİ'NİN ADAYI BELLİ OLDU

Nihat Can, AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak açıklandı.

AK Parti'de, belediye başkanlığı seçimi öncesi gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından belediye meclis üyeleri Nihat Can, Kadir Bayrak ve Ebu Talip Dursun partinin genel merkezine çağrıldı. 

Partinin yetkili organları bu üç isimle görüşmeler gerçekleştirerek mülakata aldı. Gün boyu süren temaslar sonucunda; AK Parti'den yapılan açıklamada, Nihat Can'ın belediye başkan adayı olarak belirlendiği bildirildi. 

Öte yandan, belediye meclisinin Cuma günü toplanarak başkanlık seçimini gerçekleştireceği öğrenildi. 

Bilindiği üzere, Selim Yağcı'nın milletvekili aday adayı olmak için belediye başkanlığından istifa etmesinin ardından belediye başkanlığı seçimi gündeme geldi. AK Parti, belediye meclisi üyeleri arasından çıkacak başkan adayı için ilk olarak parti içerisinde temayül yoklaması yaptı. Bunun ardından Nihat Can, Av. Kadir Bayrak ve Ebu Talip Dursun Ankara'ya çağrıldı. 

Ankara'ya giden bu üç ismin temayül yoklamasında öne çıktığı için parti genel merkezine çağrıldığı ifade edilirken, bazı komisyonlara girdikleri ve mülakat aşamalarından geçtikleri bildirildi.   

Yapılan görüşmeler sonucunda, genel merkezin Nihat Can isminde karar kıldığı belirtilerek, kamuoyuna beklenen açıklama parti tarafından yapıldı.

Böylelikle Nihat Can, AK Parti'nin belediye başkan adayı olarak açıklandı. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6311 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum