AK PARTİ’NİN İLK ADAY ADAYI SALİH KAYA

AK PARTİ’NİN İLK ADAY ADAYI SALİH KAYA

AK Parti’de, 5-12 Kasım tarihleri arasında gerçekleşecek aday adaylığı başvuruları kapsamında ilk müracaat Salih Kaya’dan geldi. İlimizin ve AK Parti’nin tanınmış isimlerinden Salih Kaya, Bilecik Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi müracaatını gerçekleştirdi. 

ak-partinin-ilk-aday-adayi-sali-kaya2.jpg

Partisinin il başkanlığında düzenlenen törende, başvuru dosyasını il başkanvekili Haşim Balcı’ya teslim eden Salih Kaya, çıktığı yolculukta partililerden destek istedi. 

AK Parti Bilecik Belediye Başkan A. Adayı Salih Kaya, burada yaptığı konuşmada, “Bilecik’in çocuklarıyız. Bilecik’in sorunlarını biliyoruz. Bu görevi bana verirlerse alt ve üst yapısıyla, parklarıyla, yollarıyla herkesin mutlu olacağı fiziki bir mekan oluşturacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi yatay büyümeyi tercih edeceğim. Açların doyurulduğu, yaraların sarıldığı bir Bilecik vadediyorum. Allah’a hesap vereceğimizi unutmadan hareket edeceğiz. 

Bir ekibimiz var ve bu ekiple Bilecik’i kanatlandırıp uçuracağız. Bilecik’te çocuğunuzla, torununuzla gezecek bir yerin olmadığını biliyoruz bunları yapacağız. Allah utandırmasın inşallah. Sizlerden destek ve dua bekliyorum” dedi. 

Salih Kaya, konuşmasının ardından tebrikleri kabul etti. 

Diğer yandan, Pazaryeri'nde Seyhan Akıncı, Gölpazarı'nda Ömer Cihangirli ve Vezirhan'dan Kemal Gergin aday adaylığı müracaatlarını gerçekleştirdi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8475 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum