AK Parti’ye yeni katılımlar

Bilecik’te, AK Parti’ye katılan yeni isimlere rozetleri takıldı.

Bilecik’te, AK Parti’ye katılan yeni isimlere rozetleri takıldı. Bilecik kamuoyunun yakından tanıdığı isimlerin yer aldığı rozet takma törenine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz da katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bilecik’e geldi. Gölpazarı’nda bir park açılışına katılan Ali İhsan Yavuz daha sonra AK Parti il başkanlığına düzenlenen rozet takma törenine katıldı.

Ali İhsan Yavuz, burada yaptığı konuşmada, partilerine yeni katılan üyelere ‘Hoşgeldiniz’ derken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yeni hedeflere ulaşmak üzere durmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Türkiye’nin geleceğinin aydınlık olduğuna dikkat çeken Ali İhsan Yavuz, “Liderimiz Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülkede yaptığı en büyük şey bu millete özgüven aşılamasıdır. Artık bu ülkede biz yapamayız yok. Öğrenilmiş çaresizlik yok. Artık ABD’den ve Avrupa’dan daha iyilerini yapabiliyoruz. Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte bu ülke artık prangalarını kırdı.” ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin Seçim İşleri Başkanlığı görevini de yürüten Ali İhsan Yavuz, teşkilatlardaki seçim işleri başkanlıklarının en önemli aktörlerden birisi olduğunu da sözlerine ekledi.

Ali İhsan Yavuz’un konuşmasının ardından aralarında çok sayıda tanıdık ismin yer aldığı yeni üyelere rozetleri takıldı.

AK Parti’ye katılan yeni üyeler arasında Bilecikspor Başkanı Av. Fazlı Güner, Orhangazi Camii’nde uzun zaman görev yaptıktan sonra emekli olan din görevlisi Necati Çalışkan, yakın zaman önce Bilecik PTT İşletme Müdürlüğünden emekli olan Abdülaziz Çivik, eski futbolculardan Şenol Çetin, ilimiz esnaflarından Tuğçe Kılıç ve Murat Çanakçı gibi kamuoyunun yakından tanıdığı isimler de yer aldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2769 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.