Akaryakıtta bir zam daha! 40 lirayı geçiyor!

Akaryakıtta bir zam daha! 40 lirayı geçiyor!

Zam yağmuru tüm hızı ile birlikte devam ediyor. Yeni bir zam haberi ile son dakika duyuruldu. Motorine gelen zam sonrasında akaryakıt fiyatlarında yeni zam haberi geldi.

Akaryakıtta bir zam daha! 40 lirayı geçiyor! - Türkiye’de zam yağmuru ile birlikte yeni günün zam haberi açıklandı. Milyonlarca araç sahibi motorine gelen zam sonrasında yeni bir zam ile benzine gelecek olan zam açıklandı.

Motorine gelen 2 lira 55 kuruşluk zam sonrasında 15 Şubat 2024 Perşembe gününden itibaren geçerli olacak benzin zammı açıklandı. Akaryakıt sektörü temsilcileri rekor zammı resmen açıklayarak depo başında 80 TL olarak yansıyacağı tahmin ediliyor.

AKARYAKITTA ZAM ÜSTÜNE ZAM! MOTORİNE GELMİŞTİ BENZİNE DE GELİYOR!

Mayıs ayında yapılan genel seçimler sonrasında zamlar geliyor. Akaryakıt fiyatları, dolar kuru ve Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanmalardan dolayı zam haberleri yayınlanıyor.

Akaryakıtta en son zam dün rekor zam ile tek seferde motorinin litresinde 2 lira 55 kuruşluk zam yapıldı. Motorinin litre fiyatı ise 45 TL seviyelerine gelerek rekor kırdı. Akaryakıt temsilcileri yeni bir zam haberi vererek benzine gelecek olan zam miktarını aktardı. Benzine gelecek olan zam miktarı ise 1 lira 80 kuruş olarak belirlendi.

Güncel Bilecik Akaryakıt Fiyatları;

guncel-bilecik-akaryakit-fiyatlari.png

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 655 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum