AKIL ALMAZ OLAY

AKIL ALMAZ OLAY

Bilecik'te park halinde iken ilk önce alarmı çalan, ardından hareket edip bir apartmanın merdivenine çarparak durabilen tüplü otomobilin daha sonra yanmaya başlaması çevre sakinlerine büyük panik yaşattı.

Akıl olmaz olay, İstiklal Mahallesi Milli Egemenlik Caddesi üzerinde meydana geldi. Cemal Kömürcüye ait olduğu öğrenilen 06 S 2078 plakalı otomobil Milli Egemenlik Caddesi üzerinde park halindeydi. Park halinde ilk olarak önce alarmı ötmeye başlayan aracın sonra ışıkları yandı. Ardından içinde kimse yokken hareket eden araç 5 metre ilerledikten sonra bir apartmanın girişindeki merdivene çarparak durdu. Ardından dumanlar çıkan araç bir anda alev almaya başladı. Yanan araca ilk olarak Bilecik İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı sivil ekipler yangın tüpü ile müdahale etti. Aracın patlamasına karşın ekipler çevredeki çocukları güvenli bir noktaya çekerken, olay yerine gelen Bilecik Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri aracı söndürdüler. Aracın tüplü olduğu gören ekipler bir levye yardımı ile bagaj kapağını açarak, oradaki tüm malzemeleri dışarı çıkardılar. Araçta soğutma işlemi yaparken, akü kutup başlarını sökmeyi unutmadılar.

akil-almaz-olay2.jpg

"Kendi kendine çalıştı ve kaldırıma çarpıp durdu"

Olayın görgü tanığı ve yanan aracın yanındaki apartmanın ikinci katınca oturan Melek Kahraman, 110 ve 155 ekiplerini kendisinin aradığı söyleyerek, "Önce alarm ötmeye başladı. Sonra kendi kendine ışıkları yandı. Sonra kendi kendine çalıştı ve kaldırıma çarptı durdu. Sonra dumanlar yükselmeye başladı. Araba ta gerideydi. Ben de hemen üst katta oturuyorum ve benim balkonumun altında oldu yaşananlar. İtfaiye ve polise ben korku içerisinde haber verdim. Ben ilk önce aracın içinde sahibi var ve onun çalıştırdığını sandım. İstop edince dumanlar yükseldi arabadan" dedi.

Öte yandan çıkan yangında araçta maddi hasar meydana gelirken, otomobili yanan şahsın kızı gözyaşlarına hakim olamadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.