'AKILSIZ BAŞIN CEZASINI AYAKLAR ÇEKER'

'AKILSIZ BAŞIN CEZASINI AYAKLAR ÇEKER'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a başlattığı Adalet Yürüyüşü'nü eleştirerek,"Akılsız başın cezasını ayaklar çeker" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1052 günlük aranın ardından il başkanları ile tekrar bir araya geldi. Parti genel merkezinde düzenlenen toplantıya, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, İl Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit ve Gençlik Kolları Başkanı Servet Yılmaz'da katıldı.

'CUMHURBAŞKANIMIZLA HASRET GİDERDİK'

Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Recep Tayyip Erdoğan'ı 1052 gün aranın ardından il başkanları toplantısına başkanlık ederken görmenin memnuniyet verici olduğunu söyledi. Toplantının ülkemize hayırlar getirmesini dileyen Karabıyık,"Cumhurbaşkanımızla yeniden parti salonumuzda bir arada olmak çok güzeldi. Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımızla AK Parti çatısı altında hasret giderdik" dedi.

akilsiz-basin-cezasini-ayaklar-ceker2.jpg

'ŞER ODAKLARI YOK EDİLECEK'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümüne sayılı günler kala FETÖ ile mücadelede kararlılık mesajlarını yineledi. Erdoğan, suçluların cezalandırılacağını, milletimizin bekasını hedef alan şer odaklarının bir bir bir yok edileceğini belirtti.

'DEĞİŞİM ZİLLERİ ÇALIYOR'

AK Parti teşkilatlarına seslenerek konuşmasını sürdüren Erdoğan, teşkilatlara yenilik mesajları verdi. 'Değişim zilleri çalıyor' diyerek net ifadeler kullanan Erdoğan,"Belde, ilçe ve il teşkilatlarımızda yorgunluk, atalet, çözülme işaretleri gördüğümüz arkadaşlarımızın daha dinamik, gayretli, üretken, vizyoner arkadaşlarımızla nöbet değişimi yapmalarını arzu ediyoruz. Başarılı teşkilatlarımızdaki arkadaşlarımız elbette görevlerine devam edeceklerdir ama genel olarak teşkilatlarımızda kapsamlı bir değişimin şart olduğunu, sanıyorum sizler de kabul edeceksiniz. Dünkü Merkez Karar ve Yönetim Kurulu toplantımızda kongre takvimini büyük ölçüde netleştirdik. Değişim zilleri tüm gücüyle çalıyor. Bize düşen bu çağrıya kulak vermektir." dedi.

'AKILSIZ BAŞIN CEZASINI AYAKLAR ÇEKER'

Erdoğan ayrıca CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nü eleştirerek,"Akılsız başın cezasını ayaklar çeker" dedi. CHP'nin FETÖ ihanet çetesinin dümenine su taşıdğını öne süren Erdoğan şöyle devam etti:

"Şu anda akılsız başın cezasını ayaklar çeker misali kendini yollara vurup İstanbul'a yürüyen CHP'nin başındaki zat, o dönem de bizim için seçimden sonra Başbakan yurt dışına kaçacak tezviratları yapıyordu. Bugün FETÖ ihanet çetesine ve onların dümen suyuna girerek ülkesine iftira atanları korumak için yolları arşınlayanları o dönemde de aynı çetenin ayakçılığını yapar görüyorduk" ifadelerini kullandı.

akilsiz-basin-cezasini-ayaklar-ceker3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2984 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum