Ali Erdal’ın yeni kitabı “Türk Kimliği” çıktı

Ali Erdal’ın yeni kitabı “Türk Kimliği” çıktı

Gazetemiz köşe yazarlarından Edebiyatçı-Yazar Ali Erdal’ın 7’inci kitabı “Türk Kimliği” çıktı. Kitabın kitapyurdu.com adresi üzerinden satışları başladı.

Gazetemiz köşe yazarlarından Edebiyatçı-Yazar Ali Erdal’ın 7’inci kitabı “Türk Kimliği” çıktı. Kitabın kitapyurdu.com adresi üzerinden satışları başladı.

Erguvan Yayınevi tarafından piyasaya sürülen kitabın genel yayın yönetmenliğini Mekki Yassıkaya üstlendi. Sayfa düzeni Adem Şenel tarafından yapılan kitabın kapak tasarımına ise Yunus Karaaslan imzasını attı.

Ayrıca kitabın hazırlanmasına Emre Kaymaz, Hikmet Öztürk, Av. Kadir Bayrak, Av. Mustafa Büyükgüner, Av. Mustafa Kemal Karabıyık ve Muzaffer Doğan katkı sundu.

turk-kimligi-kitabi1.jpg

Ali Erdal, kitabın arka kapağında okurlara seslenirken, şu ifadelere yer verdi:

“Kalemin, yani ifade kabiliyetinin; ses ve hareketle güçlendiği ve görüntüden hayale çeşitlendiği, boyutlandığı, süslendiği, kolay ve hızlı yazılabildiği, yayılabildiği; buna mukabil hakikati anlamanın daha da zorlaştığı, her şeyin karmaşık hale geldiği şu zamanda, tarihi boyunca hakka dayanan, hep göz önünde ve ilgi odağı olan bir milletin kimliği; sadece kendisi için değil, herkes için ehemniyetlidir. Dost için haydi haydi; düşman için bile… Kasıtla, ısrarla ve planlı olarak milletimizin ismini ağzına almaktan, “Türk” demekten kaçınan sinsi düşmanları için bile… İnsanlık dışı gayelerine en büyük engel olacağını bildirdikleri için, insanı insanlıktan koparıp satrançtaki bir taş gibi kullanmak isteyenler için de… Hinliklerini komplo teorisi ithamı ile örtbas etmek isteyenler için de… Saflıklarından, ihanetleri fark edemeyenler için de… Hatta sadece Türk milletinin kendisinin değil, münasebette bulunduğu toplulukların kimliklerini bilmek bile mühim…”

turk-kimligi-kitabi2.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1683 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.