Ali Muyşin, eleştirilere cevap verdi!

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, takımda Bilecikli oyuncu olmadığı ve alt yapı oyuncularına şans tanınmadığı yönündeki eleştirilere cevap verdi.

Bilecikspor Başkanı Ali Muyşin, takımda Bilecikli oyuncu olmadığı ve alt yapı oyuncularına şans tanınmadığı yönündeki eleştirilere cevap verdi. 

Ali Muyşin, Bilecikspor’un seçimli olağanüstü genel kurulunda yaptığı konuşmada, Bilecikli 6 oyuncunun takımda yer aldığını ve alt yapı oyuncularına ise gereken şansın verildiğini ifade etti. 

Muyşin, konuyla ilgili açıklamasında, şunları kaydetti:

“Sezona takımımız ilk 11’inde 6 Bilecikli oyuncu ile başlamıştır. Kalecimiz Erdinç Börtlü, stoperimiz Şahin Ada, sol bekimiz Ahmet Tonbak, takım kaptanımız Ekrem Dağ ve şu anda gol krallığında ilk sırada bulunan santraforumuz Nebil Aktürk Bileciklidir. Altı oyuncumuz İsmail ise sakatlığından dolayı sezonu kapattı ve şu anda oynayamıyor. 

Takımımız Bilecikli ya da dışarıdan gelen ayrımı olmadan sahada formamız için savaşan tüm oyuncularımızla bir bütün halinde şampiyonluk için çalışmaktadır ve her türlü takdiri hak etmektedir.

İkinci yanlış bilinen konu ise altyapıda yetişen gençlerimizin şans bulamadığı konusu. Buna da yakın tarihten bir örnek vermek istiyorum. İlk yarının son maçında A takımımızın Karaköy ile oynadığı maçta atılan son golde asisti yapan alt yapı oyuncumuz Mert Duman golü atan yine alt yapı oyuncumuz Kağan Altun’dur. 

A takımımız devre arası çalışmalarında iki hazırlık maçını U-19 takımımızla yapmıştır. Alt yapımıza ve oyuncularımıza olan güvenimiz her zaman tamdır. Bu her iki konuda da takdiri siz genel kurul üyelerine bırakıyorum.” ifadelerini kullandı. 

İzlenme: 3039
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar