Ali Özdemir'den açıklama

Ali Özdemir'den açıklama

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, 55 il başkanının Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıkladıkları basın toplantısında yer almasına ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Bilecik İl Başkanı Ali Özdemir, 55 il başkanının Kemal Kılıçdaroğlu’na desteklerini açıkladıkları basın toplantısında yer almasına ilişkin açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Ali Özdemir, konuyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, “İl ve ilçe danışma kurullarında partililerimizle birlikte alınan kararları ve iradeyi tarafsız bir şekilde sandığa taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

Ali Özdemir, kendisinin tarafını belli ettiğine dair basında yer alan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, şunları kaydetti:

“02.11.2023 tarihinde partimizin genel merkezinde il başkanları toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Bu toplantının gündem maddeleri, fevri davranışlara mahal vermeden, sükunet içerisinde, Cumhuriyet Halk Partisi demokrasisine yakışır bir kurultay süreci geçirilmesiyle ilgili tavsiyeler ve önlemler içermektedir.

Toplantı çıkışında mecburen bulunmak zorunda olduğumuz, programda yer almayan spontane bir basın açıklaması yapılmış, tarafımın da içinde bulunduğu bazı fotoğraflar çekilmiştir.

Bu fotoğraflara istinaden yerel basında “Ali Özdemir tarafını belli etti” gibi başlıklar atılarak doğruyu yansıtmayan, peşin hükümler içeren bazı haberler yapılmıştır. Bizim demokratik irademize gölge düşüren bu tür asılsız haberlere itibar edilmemesini rica ediyorum. İl ve ilçe danışma kurullarında partililerimizle birlikte alınan kararları ve iradeyi tarafsız bir şekilde sandığa taşıyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Biz örgütümüzün sesini dinlemeye söz verdik. Öyle de yapmaya devam ediyoruz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 709 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.